Najdi forum

Pozdravljeni!

Pred kratkim sem brala intervju z g. Emilom Rogličem o njegovem načinu zdravljenja. Skušala sem dobiti njegovo telefonsko številko, pa mi nikakor ni uspelo. Mi lahko kdo pomaga? Ima kdo že izkušnje z njegovim zdravljenjem? Za vsak odgovor vam bom hvaležna. Lep dan želim vsem,

Tina

Emil Roglič je eden od ljudi, ki se ukvaja s svetovanjem za izboljšanje kvalitete življenja po HATMARA – MERKAVA metodi. Takih ljudi je še nekaj pri nas in Emiov intervju je res zanimiv, pa tudi resničen, saj stvari delujejo točno tako, kot jih opisuje. Emil izhaja iz šole Naomi Feinberg, ki je utemeljiteljica HATMARA-MERKAVA METODE in zagotavljam vam, da metoda deluje, saj se tudi sam intenzivno ukvarjam z njo, predvsem na raziskovalni strani.

V redakciji imamo Emilov GSM in e-mail, vendar vam jih, zaradi Zakona o varstvu osebnih podatkov, ne moremo posredovati. Lahko pa vam posredujemo njegov naslov, ki je informacija javnega značaja, saj je objavljen. Emilu lahko pišete na:

Emil Roglič
Podturn 95
8350 Podturn pri Dolenjskih toplicah

Posredujte mu svoje podatke in zagotovo se vam bo oglasil.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Najlepsa hvala za hiter in prijazen odgovor.

Obenem pa vam, ker ste očitno z metodo seznanjeni, postavljam še eno vprašanje. Dela po tej metodi tudi gospa Anita Škof? Berem namreč njeno knjigo in govori o podobnih (enakih?) stvareh kot v intervjuju gospod Roglič.Če mi boste odgovorili pozitivno, vas bom vprašala še par stvari. Človeku ponudiš prst, pa zagrabi roko, kaj? :))
Lep dan voščim še naprej,
Tina

Ga. Anita Škof je ena prvih učenk ge. Naomi Feinberg in uporablja podoben “menu”, kot g.Roglič, direktno pa njenih izvedenk osnovne metode ne poznam. Tudi sam sem prebral njeno knjigo, ki osnovni metodi dodaja kar nekaj snovi iz ostalih področij ( čakre itd. ), ki niso originalna HATMARA-MERKAVA, ker pa ne pomeni, da niso enako ali morda celo bolj uspešna.

HATMARA-MERKAVA metoda je naredila ogromen napredek prav v zadnjih letih, ko smo se Naomi Feniberg priključili še nekateri raziskovalci iz Slovenije, Hrvaške, Portugalske, Izraela, Nemčije in Avstrije, ki v okviru Mednarodnega inštituta za Hatmaro ( IHI ) nadaljujemo njeno delo pod njenim vodstvom. Prav zaradi teh novih odkritij, ki predvsem posegajo v stabilnost transformacije s transformacijo jeder stvarstva in hologramskim pogledom na stvarnost, vam ne morem povedati, koliko inovirane oz. posodobljene metode uporablja posamezen METAMER ( nekdo, ki se ukvarja s transformacijami ), ker o tem nimamo podatkov. Pravgotovo pa se vsak praktik ukvarja z iskanjem in izboljšavami svoje metode tudi na drugih področjih. Tudi ti podatki niso dostopni in vam jih lahko da le posamezni praktik sam. G.Roglič, po intervjuju sodeč, uporablja recimo zvočne kopeli s planetarnimi gongi in Tibetanskimi posodicami. Na žalost ne razpolagamo z kakršno koli strokovno analizo, celo ne s kakršno koli statistiko, koliko so posamezne od teh metod uspešne in koliko je uspešna kombinacija vseh teh metod.

Opozoriti vas moram, da vse omenjene metode temeljijo na brezkontaktnem načinu obravnave in nikakor ne morejo škoditi človeku, saj so METAMEJI le posredniki med Višjo silo in človekom, Višja sila pa ima samo pozitivno intencijo. METAMER ni zdravilec, lahko pa zdravilec, kot kombinacijo svojih metod, uporablja tudi HATMARA MERKAVA metodo. V osnovi je METAMER le svetovalec za boljšo kvaliteto življenja in se ukvarja predvsem z medčloveškimi odnosi.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close