Fuzbal jutri cigani via cigani?
Evo, to se tud jaz strinjam s tabo :))
Če je Cime lep, pol sem jaz pravi lepotec.
***** ste bolni z takimi kvazi nacionalnimi izpadi.Zgleda, da večina od vas črpa življenske nauke od svojih staršev??Bolj malo najbrž iz svojih izkušenj.
Teli naši nogometaši so lohka zgled kako se bori za reprezentanco.Poglejte samo naše smučarje na katere smo vsi bili tako ponosni – večina jih je povprečnih “talentov”, ki so prišli v reprezentanco ker so njihovi starši imeli dovolj dnarja….uglavnem razvajeni sinovi in hčerkice (upam, da bo prihodnja generacija boljša)
Nacionalnost pa je itak čudna stvar še posebej v Sloveniji.
Nekdo, ki se rodi v Sloveniji in ima ć avtomatsko izpade iz “skupine” Slovencev in ta človek se sprijazni z dejstvom, da je pač neslovenec ( Srb, Hrvat….)
Vsakih nekaj let obišče svoje sorodniki na jugu, kjer ga imajo vsi za Janeza in ga nihče noče za svojega + vidi se velika razlika v mentaliteti.
Tak je naš sistem ustvarjanja ljudi brez idenditete.
Mislim, da ni fer da udarjate po športnikih, ki so vsaj malo zaslužni za večnacionalno simbiozo v Sloveniji.
Slovenija gre naprej
Meni tudi ni noben od njih dober. Niti en. Nasploh v slovenskem nogometu noben. Edino mladiček Koma je cuker, samo njega osebno poznam, tak da ne velja. :))
Da, da, Dejana, ja. :)))
Saj vem, zaj me boš napado v zvezi z njegovo igro, ampak jaz sem govorila izključno o izgledu! :)))
Ne ves kako je….Cime ima tako jebacko karmo….V faco res ni lep se strinjam…v bistvu ima ful poskodovano kozo na obrazo, prave brazde ima, ampak izzareva seksapil. Meni seveda.
Ok, to pa je čist druga pesem. :))) Se je meni tud že dostikrat zgodilo, da mi keri niti ni bil dober, ampak seksapil je bil pa taki, da bi kr zlezla na njega… jam jam. :)))
ah dajte no mal pameti v glavo
1:) pomembno je da služijo velke dnarje in da država kasira davke
2:) njim je itak vseeno če bodo zmagal al pa zgubili, kar se tičle slovenije pa reprezentance, gre se samo za denar , šport je biznis.
3:) sej je vseeno če je cigan ali hrvat ali pa slovenec, šenkal vam ne bo nihče nič. vsi , ki majo dnar so iste pizde.
itak pa mene to en drek briga ker mi je fuzbal zadnja stvar na katero pomislim zame je to kost za ljudsko rajo, da se otrese agresivnosti namesto da se gredo nažret v bife pa tam kerga prelupat. beda.
pa da pol še dva tedna pametujejo o stvareh o katerih nimajo pojma. recimo zakaj je cimerotič v 43 minuti zavil z deno nogo namesto z levo pa take bedarije . sm kar ponosen da nisem fuzbal manjak a naj rečem raje fuzbal majmun?
kok so že rekli v starem rimu -kruha in iger, sam da boste srečni, pa četudi boste meli sam za kg kruha pa liter mleka pomembno je da “NAŠI” ZMAGAJO. ha ha ha.
ha ha zdej sm se spomnu, narobe razmisljas ti si originalna slovenka, č jev pa ć jev si se nalezla verjetno od vseh unih dol čez šengensko mejo, katere si imela:)))
Forum je zaprt za komentiranje.