Fuzbal jutri cigani via cigani?
Tema je sicer o fuzbalerjih, pa vseeno: Zakaj je treba južne vedno nekaj ščitit???? Niso vsi slabi, ampak tisti, ki so slabi si zaslužijo samo kritiko in si ne zaslužijo živeti pri nas. Saj ne vem zakaj sploh so tukaj…
lp,
Ana
Ne narobe razumet,nikogar ne ščitim,ampak zakaj nikoli kdo ne reče,slabi slovenci,slabi nemci…vedno samo slabi čefurji.
Ana,nič slabega nisem mislila!
Lep dan
se popolnoma strinjam s tabo,žalostno je da so nekateri južni ki delajo pizdarije pri nas boljše zaščiteni kot rodni slovenci,……itak si to upajo samo v sloveniji,kjerkoli drugje v evropi jih izženejo za vekomaj ali zaprejo v keho.poj pa govorijo da smo slovenci rasno nestrpni-to je neumnost.
nekateri južni mislijo da so glavni pri nas in si upajo jokat po celi evropi kako jim je hudo pri nas,morali bi jim malo perutničke pristrišt.
Meni je vseeno, kako je človeku ime in kako se piše, glavno je, kakšen je. Če mi je neka punca všeč, jo bom probal pofukat, pa vseeno, ali je Sanela, ali Mojca. Če je mojemu kolegu ime Mirsad, je pač Mirsad, pa kaj. Lepo vas prosim, jaz bi moral nekoga ceniti samo zato, ker se piše npr Novak, ne pa Novakić. Logika za bruhat..
Slovenčki se bomo morali naučiti nečesa. Slovenija je in bo, ko bomo v EU še toliko bolj, koglomerat vseh mogočih kultur in narodnosti, verstev. Poglejte, za francosko nogometno reprezentanco igrajo skoraj sami črnci, po poreklu iz Afrike in v Franciji to nikogar ne moti, razen mogoče kakšnega zahojenega malomeščanskega nacionalista. Ponosni so na svoje nogometaše. pa Nemci imajo črnca v svoji izbrani vrsti…da ne naštevam naprej..
Slovenija ni samo žganci, repa, fižol…Slovenija bi, jaz mislim, rada postala moderna evropska država. Logika, da je lahko Slovenec samo katolik, ki ima blond lase in plave oči (mimogrede, od kdaj so Slovenci sploh pervenstveno blont?) nas ne bo pripeljala daleč. Pa kaj, imamo v reprezentanci pač Amirja, Zlatka, Milenkota…Fantje s ponosom predstavljajo Slovenijo, bodimo ponosni na njih.
Sicer se me ne tiče, ampak kaj si ti mogoče kak SS oficir, ali kaj’ Ona bi ti zdaj morala tukaj polagati račune, zakaj se piše na ć, bodi no pameten. Se pač piše, pa kaj.
To si pa ful dobr napisu in točn tk je!!!!
A že spet so sexi? Pa sej so bli že zadnjič!
Ja original slovenec je rjavo – blond, okrogle oči ki mežikajo in rdeča lička.
Ja pa vrtinec v laseh, seveda!
kapo dol!
Aha po tanovem sem čefurka…ker sm na č….česa ne zvem…Sicer pa raj čefurka kot pa en zjeban naci, ki se povzdiguje v neki, v resnici je pa on največja sramota tega kar zagovarja.
Kolkr jst vem je CimerotiČ, ne pa CimerotiĆ…sicer pa konc koncev…kot je reku Spider nima veze kerga naroda je…pofukljast je do konca :))) V postli se itak nikjer ne vidi kljukce :)))
joj pa kaj se kregaš name? saj sem jo samo vprašal a sem ji kaj grdega napisal ali kaj? kaj ste danes vsi nekam naperjeni.
pejte na eno pivo da boste dali ven agresivnost pa impulzivnost:)
oksa:))) tega pa od tebe nism navajena :))))
Ne zamerit, mislim, da ni lepo, da tako govorite. Taki kot vi so samo še nacisti in Izraelci, kam je ene in druge to pripeljalo vdimo.Saj ne, da s tem ne bi bilo težav, vendar mi gre res na bruhanje ob vas in poslancu Pečetu z vašo demagogijo, ste res poden. Pa sem zelo zaveden Slovenec in težki borec za slovenstvo, veliko večji od pečeta in vas, ki hodte v Srbijo lizat podplate, ko vasskužjo, da ste prodajalci megle, pa so takoj cigani, haloooooooooooooooooooooo
Hi, hi, hi, spet so nasedli provokaciji!
uuuuuuuu spider a si to ti? presenecas me
pizdarija ampak ce je pa CIME dobr tip pol se pa lah tolazim da sm najlepsi na svetu. Vsi drugi ki ste jih nasteli so cool sam cime je pa za moje pojme res najgrsi v reprezentanci.
Forum je zaprt za komentiranje.