Fuzbal jutri cigani via cigani?
kaj pa tole gor:)?je pa češko al kaj?:)
Bah, škoda energije za tako debato. Primož, ukrepaj!
Ma jaz bi te poslala kam čez mejo…kakšno Nemčijo ali pa še dlje ….in bi tam še ti kar hitro postal čefur….!
Ne vem, če bi to sploh lahko imenovali ‘nogomet’!
Ja, dobro, vsaj pol slovenske ekipe je po narodnosti ‘južnjakov’. Res je, da v Sloveniji živijo južnjaki, na katere nismo ponosni, se jih bojimo,… Ampak naši fuzbalerji ne sodijo v ta koš.
Ana tudi nekaterih Slovencev se bojimo.Mislim,da smo vsi ljudje in med vsemi narodnostmi se najde nekaj dobrih in nekaj slabih.
Še dobro da imamo “po tvoje takoimenovane čefurje” v reprezentanci, ker drugače bi igrali v kakšni vaški ligi. Tako pa se vsaj borimo za evropsko.
In si moreš misliti, da ti ljudje naredijo več promocije za Slovenijo, kod vsi ostali skupaj.
LP
Jaz imam tudi mehki č in sem hudo alergicna ce mi kje napisejo trdega. So f***** what! In se enkrat pravim Karić, Acimović, Pekić so vsi seksi. 🙂
Šukalo pa ti ni?
saj je eden plačan več kot vsi ostali skupaj:)))
mene je kar malo sram da me oni predstavljajo pred evropo.
kaj naj ti drugega napišem kot to kar je res. ali kar je zame resnica.
ne morem se poistovetiti s tem, da me predstavljajo ljudje z dolgimi ali kratkimi črnimi lasmi, mehkimi ć-ji. dvakrat pečeni…jaz pa blondinec pa slovenec lepo te prosim. raje vidim da igramo v vaški ligi:)))
🙂
Sicer pa majo ful lepe drese, si opazla….fantastičen kroj, dober material, ne pa tista uhlsportova vreča iz prejšnjih sezon 😉
Kaj ti raje vidiš je tvoja osebna stvar. Gledalec, ki si ogleda tekmo Slovenije vidi prav to kar si opisal. In če ta gledalec ne pozna Slovenije drugače jo spozna na tak način.
LP
In prov je,da si ponosna na to.Bravo punca!!!Sicer sem Slovenka brez č ampak me razpizdi,če kdo dela razlike!!!
Forum je zaprt za komentiranje.