frutolino
Hallo!!
Jaz tudi dajem Tii zjutraj v mleko približno 5-6 žličk v 210 ml mleka podravkinih kašic, ki se mešajo z mlekom.
Frutolina ji ne dajem v mleko iz razloga, ker piše na škatli, da se pripravlja z voso in da je potrebno upoštevat navodila.
No, jaz jih pri količini res ne upoštevam, to ali se mešajo z vodo ali pa z mlekom pa kar ne upam spregledat.
Mislim, da imajo kašice, ki se mešajo z vodo ( vsaj pri Millupinih je tako ), notri tudi že nekaj adaptiranega mleka in tako bi bilo potem morda tega preveč glede na količino vode. Govorim za dojenčke seveda!
Ne vem tako razmišljam! Lahko, da tudi narobe??
Sicer pa je veliko teh kašic, tudi sadnih, ki se mešajo z mlekom in tako sploh, če šele uvajate hrano ne bo težka izbira.
Nočko!
Vallery!
Mene pa s tem v zvezi zanima, kateri cucelj uporabljate, če v mleko mešate kašice? Jaz poskušam pri moji pet in pol mesečni punčki z aventovim cucljem s spremenljivim pretokom, pa se mi zdi, da ji nikakor ne paše ne na enki, ne na dvojki in ne na trojki. Je kar glavo stran obračala. Mislite, da ji okus ni odgovarjal? Poskusila sem namreč z rizevimi kosmiči od Milupe, ki se mešajo z mlekom, punčka pa pije mleko Hipp in sem pomislila, da je bilo morda narobe to, ker ni oboje od iste firme. Kaj mislite?