Najdi forum

frutabela

živjo

mene pa neki zanima, se lahko na sadni dan je frutabelo? Verjetno ne, ali pač? Morm se namreč okrepit, ker mam jutri prvi vodni dan 🙂

hvala

Ha ha ha ….

Ja frutabella ni ravno sadju podobna 🙂
Privošči si kakšno banano, da se okrepiš … ali pa si naredi solato… pojej kakšno suho sadje …

Kombinacij je kar nekaj … a frutabelle ni nikjer med njimi!

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

IRA, kako sem jaz vesela, da si nazaj (upam, da ne boš zopet kam poniknila!) in tvojih iskrenih odgovorov.

Pa saj veš…če je pa to “sadna rezina”:))

Lp, Maja

ma ja sej vem, sam jst sm jo vseen pojedla :), da bom kao jutr lažje zdržala. suhega sadja pa nemaram, razn fige. bomo vidl kako bo jutri.aja se lahko na vodni dan pije, nesladkan čaj?

hvala za odgovor!

pa lepe praznike

Seveda. Piješ lahko vodo, nesladkane čaje,…..

Drugače obstaja ena vrsta frutabele (zelen ovitek), v kateri je samo 7 vrst sadja in nič kosmičev in podobnega. Sicer je zelo na tanko oblita s čokolado in ima par E-jev, a če že moraš, bi jaz izbrala to.

Jutri pa zdrži!

he he sej to sm jedla, še 1x hvala za odgovore, ter spodbudo, res ste prijazne :)!

lp

Ta zelena frutabela je OK. Lahko jo ješ namesto sadja.

Maja, hvala …

Sem full vesela, ko slišim, da ste me pogrešale …
Pa da se veselite, ko sem tu!

Bom poizkusila bit čim več tu.
Ampak glede na delo, ki ga sedaj začenjam … bo to še vedno veliko manj, kot sem bila včasih 🙂

Bom pa …

Lep ponedeljek želim 🙂

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Silvy, oprosti ampak s tem se pa ne strinjam.
če si na 3MD ločuješ hrano in frutabela ni ravno vzorni primer ločenih sestavin.
Res, da je iz 7 vrst sadja:) ampak malo poglej ostale sestavine!…čokolada, kakavovo maslo, mleko v prahu pa še kaj bi se verjetno najdlo.

Res pa je zopet odvisno od tega, kako “strogo” se držiš 3MD (če se potem temu še lahko tako reče!?) ampak to je že druga tema.

Lp, Maja

IRA, če je pa res, da smo te pogrešale.
Kar malo preglej stare poste, kolikokrat smo spraševale kje si, kaj se s tabo dogaja…
Važno je da si nazaj, pa tudi če ne boš imela toliko časa, samo da ga imaš vsaj malo za nas!

Pa čim boljše opravi še preostale izpite…potem pa…čim bolj mirne polete;)

Lp, Maja

Ni bilo mišljeno za 3MD. O tem nimam pojma.
Meni je bilo rečeno (s strani osebenga trenerja), da lahko namesto kakšnega kosa sadja, pojem zeleno frutabelo. (seveda dopoldne)

New Report

Close