Najdi forum

Fruktoza

Pozdravljeni!

S partnerjem sva se odločila za redukcijo teze. Način prehrane sva spremenila glede na knjigo : “Jem torej hujšam” – skratka več obrokov, veliko zelenjave in sadja, nic belega ( kruh, sladkor, mast, itd..).
Uspehi niso v nebo vpijoči so pa trdni in sicer 7kg v treh mesecih in pol.
Zanima pa me sledeče: Ker je marmelada z 100 sadnim deležem, ki jo avtor priporoča za zajtrk pri nas zelo draga, sem jo skuhala sama in sadju dodala Fruktozo, enkrat pa sadno sladilo za diabetike ( ?? ali je to isto) – ne natren! Ali je to ok?

Žal nisem nasla strani kjer opisujete kaj je grešnega pri lubenici, lahko nakratko ponovite.

lep pozdrav

Sandra,

Najprej glede lubenice… pojdi na mojo spletno stran, poglej si tabelo z Glikemičnim indeksom živil in preberi kratko razlago kaj to je, potem ti bo jasno to v zvezi z lubenico… ker lubenica ima visok glikemični indeks.

Fruktoza ima sicer nizek glikemični indeks, je pa njeno delovanje zelo zahrbtno ker poviša krvni sladkor po drugi poti. Naslednji teden bo na moji strani objavljen članek tudi o tem.

Sadno sladilo za diabetike je ok, ker ne povzroča naglega porasta sladkorja v krvi, zato je pri hujšanju priporočljivo. Saj če malo bolje pogledaš, tudi te stvari so med objavljenimi članki. To o porastu sladkorja je podrobneje v članku, Naučimo se hujšati.

LP,
Goran

PS. 7kg v treh mesecih in pol je zame v nebo vpijoč rezultat, ker priča o tem da si izgubljala 0,5kg na teden kar je naravnost idealno, in sicer tako idealno, da bolje sploh biti ne more. Temu se reče zdravo hujšanje, ki zagotavlja trdne rezultate. Vsi ostali, ki hujšajo hitreje… ne opravljajo svojega dela tako kvalitetno kot vidva z možem.

Spostovani g. Goran!
Hvala za odgovor, pohvalo in spodbudo…- malo mi je neprijetno vas vprasati pa vendar: ” Katera je vasa stran, kjer opisujete vse podrobnosti.?”
lep vikend

Sandra,

naslov moje spletne strani…

http://www.myolympica.com

potrebujes internet explorer, ker z netscapom so tezave.

LP,
Goran

New Report

Close