Najdi forum

Prosim predlagajte s katero fritezo ste zadovoljni.Nimam pojma katere so v redu.

z nobeno. Friteze ne uporabljamo, ker je ocvrta hrana nezdrava.

Pa kdo na tem svetu sploh še uporablja fritezo??!!
Svašta.

Zato pa je tolko debelih ljudi, ker uporabljajo fritezo. 🙂

Ajde lutkica…povej nam…koliko kg imaš.:)

Mi jo uporabljamo, nas je šest, skupaj tehtamo cca. 210kg.
Zopet pišete neumnosti, oziroma ne odgovarjate na vprašanja. Najbolj nezdravo je pretiravanje, pa naj bo to korenje, dunajski, buljenje v ekran, ali pa sex.

Najboljše so rotacijske, to pomeni da se tista zadeva notri vrti in hrano enakomerno z vseh strani zapeče. Ne bi pa znala priporočiti firme.

61 kg 163 cm

Zadovoljni?

Mi imamo kvadratno od Tefala. priporočam. Pred tem smo imeli eno, ki ni imela teflonske posode in je bil za čistit obup. Pa imela je filtre…
Ta sedaj ima cedilo- obrnemo gumb in olje se skozi cedilo prelije v posodo, ki je spodaj. Super tudi za shranjevanje.
Če imaš fritezo še ne pomeni, da ješ cvrto hrano vsak dan.Jaz sem jo zadnjič uporabljala za pust, ko smo v njej cvrli krof. Sedaj pa jo bomo več uporabljali, ker bomo cvrli mlad krompir. Komaj čakam.

Imam od Gorenja in brez nje nočem več biti. Sploh je super za pomfri.
V glavnem, pri nas je veliko uporabljamo. Pa ni nihče debel. :))

Sem pa imela eno ; tudi od Gorenja; tako s poševnim dnom; ta ima prednost, da gre občutno manj olja vanjo.

…pa še vedno gre vanjo več kot 1 l olja :))) (kljub poševnemu dnu)…meni se je ni dalo več čistit in prelivat olja sem in tja…nismo veliko cvrli, zato je bilo olje do naslednje peke seveda pokvarjeno in ga bilo treba nekaj odstranit in počistit fritezo po vsakem obroku…veliko hitreje in z manj olja scvrem hrano v ponvi oz. posodi na štedilniku 🙂

Ne vem firme, vem pa da obstaja ena taka, ki ji notranji del vzameš ven.

Je kvadratne oblike in v notranji del naliješ olje. Ko je olje zanič ga odliješ, posodo pa lahko opereš v pomivalnem stoju. Lahko pa v tej teflonski notranji posodi tudi kuhaš. Kolegica večkrat notri dela rižote. Potem postreže na mizo kar v tisti notranji posodi.

Moja tašča, vsaj dvakrat na teden. Cvrte vse in ne da se ji dopovedati, da mi bi raje jedli pire krompir, tenstan, celo v olupkih, ko nas povabi na kosilo… predvsem zaradi zdravja, ampak pri nas je tako, da vsako nedeljo jemo pomfri in meso s solato. Že 4 leta je tako.

New Report

Close