free meditiations – Deepak Chopra & Oprah
Pozdravljeni vsi bralci in iskalci,
našla sem nekaj, kar bi želela deliti z vami, saj menim, da gre za koristno stvar in upam, da se objava ne bo smatrala za “konkurenčno” in/ali “reklamo”, saj je zadeva čisto zastonj (ali pa ravno zaradi tega).
na spodnji povezavi najdeš 21 dnevno meditacijo, ki jo vodi Deepak Chopra, uvod pa pripoveduje Oprah Winfrey. danes se je že začel program, ki traja 21 dni. potrebno se je le registrirati, kar ne vzame veliko časa, ni potrebno ničesar kupiti.
Več nas bo, lepši svet bomo skupaj ustvarili, zato upam, da se nam pridružite na teh meditacijah. poslušate jih lahko doma, kadarkoli imate čas in voljo, meni najboljše pri tem pa je, da me nihče, prav nihče (razen mene same), ne more pri tem ocenjevati, spreminjati in obsojati.
Tu je povezava:
https://chopracentermeditation.com/
lep pozdrav,
s.
Glede na to, da iz njegovih tweetov in govorov ustvarjajo spletne strani, ki s kodo naključno mečejo skupaj njegove besede, potem pa dobiš neke kvazi globoke misli, mu ne bi ravno zaupal. Pač en striček, ki s to new age spiritualnostjo služi mastne denarce. Množice mu pa sledijo kot eni zombiji ki niso sposobni vklopit tistega najmanjšega delčka možganskih funkcij, da bi ugotovili, da je vse skupaj eno samo nakladanje. Razmišljaj pozitivno? Razmišljaj, pismo! Samo razmišljaj! Vse v življenju res ni pozitivno. Pa kaj potem? Je včasih treba biti tudi kritičen in ivčasih negativen. Vsa čustva so legitimna. Za dobro življenje res ne potrebujem neke lažne spiritualnosti. Raje se usedem na klopco za hišo, gledam na travnik in poslušam šumenje listov. Pa sem povsem sproščen, brez lažnih obljub, brez pravljic in siljenja v neko kvazi pozitivo.
Forum je zaprt za komentiranje.