Najdi forum

Bajana, popolnoma se strinjam, da pogovor razreši marsikateri dvom. Ampak, kaj je lahko simpatičnega v dejstvu, da se tip ne zna poljubljati? Po moje ga je treba sprejeti takšnega kot je:).
Ne predstavljam si, kako zgleda učenje moškega srednjih let:). To je nekaj neoprijemljivega…če nima feelinga, kako mu boš prezentirala občutke? Saj se ne da enačiti poljubljanja z npr. učenjem zavezanja vezalk:)).

Predstavljam si, da čisto enako kot učenje nekoga mlajšega. Če je človek dovolj odprt, da sprejema učenje.
Mogoče gre tudi le za to, da ne zaupa sebi, da so njegovi občutki tapravi in da res lahko naredi to, kar bi rad.

Če pa slučajno res ne čuti tistega nekaj, nima feelinga… potem pa nič ne bo pomagalo. Lahko se nauči, ampak bo vse mehanično… brez duše.

Predstavljam si, da čisto enako kot učenje nekoga mlajšega. Če je človek dovolj odprt, da sprejema učenje.
Mogoče gre tudi le za to, da ne zaupa sebi, da so njegovi občutki tapravi in da res lahko naredi to, kar bi rad.

Če pa slučajno res ne čuti tistega nekaj, nima feelinga… potem pa nič ne bo pomagalo. Lahko se nauči, ampak bo vse mehanično… brez duše.[/quote]

Saj to je tisto…poljubljanje so feelingi, tega se ne da priučiti:). Tako kot ne moreš nekomu vcepiti naj te ljubi.

Drugače zagovarjam, da se da marsikaj naučiti, ne glede na starost. Tudi glede čustev. Če je nekdo nagle jeze in se tega zaveda, potem ukrepa, se postopno uči krotiti svojo eksplozivnost. Ampak pri poljubljanju…misija nemogoče. Kot si omenil…lahko se nauči mehanično, kako se to izvaja, toda kje je duša?

Bajana, popolnoma se strinjam, da pogovor razreši marsikateri dvom. Ampak, kaj je lahko simpatičnega v dejstvu, da se tip ne zna poljubljati? Po moje ga je treba sprejeti takšnega kot je:).
Ne predstavljam si, kako zgleda učenje moškega srednjih let:). To je nekaj neoprijemljivega…če nima feelinga, kako mu boš prezentirala občutke? Saj se ne da enačiti poljubljanja z npr. učenjem zavezanja vezalk:)).[/quote]

Kaj so srednja leta? 40-43 ? Takrat moški raje fuka*o kot se poljubljajo.

Recimo da so srednja leta nekje od 33 dalje.

Predvsem pa drugi stavek niti približno ne drži.

Učenje moškega tapravga kissinga pri TEH letih??? A ste smešni…:D

No, razen, če je ta moški en Tarzan, ki ga je našla sred afriškega pragozda in je prvič v lajfu videl žensko…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Predvsem pa drugi stavek niti približno ne drži.[/quote]

Moraš bit pa res en smrkavec, da so ti 33 srednja leta.

Rok, ti si za čez koleno! Potem bom jaz kmalu v zrelih letih, počutim se pa kot 25-letnica, c’mon. Zrela leta so tam nekje daaleč, recimo 40, 45 dalje.

@francozinja
: Ni šlo za vezo 😉 Pri enem fantu (veza) sem pa morala malo posredovati. Rekla sem mu nekaj v smislu Daj jezik ven, probaj s svojim jezikom objet mojega,,,jah, malo tehnikalij, ni vzel za slabo, se je izboljšal, samo nikoli pa ni bil odličen poljubovalec! Pa sem še vseeno imela mravljince, kadar sva se.

Si ne predstavljam, da bi tipu rekla Pi*da, slabo se poljubljaš, daj, da ti pokažem, kako to gre. Bi jo ucrvl v tistem momentu, I guess.

Sicer pa resnična ali neresnična debata, zabavno je vse tole ugotavljanje pa tehnike … 😀

če bi bil tarzan in če bi prvič videl žensko, pol tudi sexat ne bi znal. sex je pa baje povprečen, kot je napisala francozinja 🙂

po vsem napisanem sodeč jaz čedalje bolj ugotavljam, da je tip francozinjo zamenjal z uno “napihljivo ančko” 🙂

Rok, ti si za čez koleno! Potem bom jaz kmalu v zrelih letih, počutim se pa kot 25-letnica, c’mon. Zrela leta so tam nekje daaleč, recimo 40, 45 dalje….[/quote]

He, he… pa saj samo razpravljamo…

Ampak a ni tako nekako… nekje od Kristusovih let pa do recimo 45 srednja leta, potem nekje do 60 zrela leta in od tam dalje stara leta oz. se začnemo starati. Stari (čisto tako… starčki) smo pa tam nekje od 80 dalje.
Tako nekako imam jaz v glavi.

V moji glavi Rok pa je tako, da naj bi bila srednja leta tam nekje od 40 naprej…Tko da, imamo zgleda vska mal drugačno glavo :)))))))))))))))))))))))

Čeprav se meni zdi, da moški v srednjih letih že obvladujejo bolj sofisticirane ljubzenske igre kot pa goli f**, ki jih zaradi višine njihove potence morda privlači v mladih letih (hehehe, mogoče se pa eni pri 40tih v svojih glavh pač počutijo v mladih letih in f***ajo in se še vedno ne znajo it “ljubezenskih iger”)

Kakšen pa je sicer ta moški med seksom? Je strasten ali pusti, da ga vodiš? Prevzema pobude ali gre vse na isto kopito?

saj je rekla povprečen. pustimo ditejls :))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ROFL 😀
Ji je luft vn ušu 😀

Drgač pa povprečen= ne boh ve kaj fajnega :)))
Pa sej, če se sam po mamino poljublja s partnerko, bi že mogu spadat v kategorijo izredno slabih…

Hm, mogoč ima pa kakšno “mamasto” travmo in zato ne daje francozov?

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Ta je močna:))), ta o istem kopitu:)))
Po dvajsetih letih seksa z “en-im-no”, so ta kopita res ista in do ponatankosti se ve kakšen položaj bo zavzel-a:)))

ja drage dame po 30tih ne pričakujte “normalnih” moških…ampak vedno bolj čudne primerke…tko pač je…

[/quote]

?????????????

zamenjuješ pojme, seks nima veze z poljubljanjem, seks je lahk mehanika, nagon, potreba, spraznenje, poljub vplete čustveno komponento, strast, poželjenje; če te noče poljubit francosko to pomeni samo eno, nisi mu privlačana, zelo velika verjetnost je tud da se mu poljubljanje s tabo gnusi, poskusi ga poljubit po francosko, ko se bo zmaknil ti bo vse jasno, gnusiš se mu

Kaj je sploh povprečen seks? Nekomu je to misijonarc pa seks samo na postelji, drugemu je povprečni seks, da nikoli ne doživi orgazma … res gre za detajle, je pa zanimivo prebrat ostala mnenja (sej, kdor ne želi, ne rabi odgovarjat 🙂

Ampak, ali ni zanimivo, na poljube (sploh slabe/neizrazite) smo ljudje veliko bolj občutljivi kot pa na povprečen seks. Tega lažje toleriramo kot “povprečno” poljubljanje.

Kar se mene tiče, se nekako ne počutim povprečno (kako me vidijo drugi me niti ne zanima). Ampak tokrat si zgrešila povprečje v razmišljanju.
Povprečno je povprečno zelo povprečno, mi pa si, če sodim po sebi, želimo kaj iznad povprečja.
Se motim?
Priznam, pa da povprečno dosežemo povprečje! :-))))
Lp Paco

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

New Report

Close