Najdi forum

Pretty woman – bila je prostitu.ka

A seksala sta pa že?
Ja kako je pa pol zgledu vajin prvi seks? Lupka na lička, hlače dol in gremo?
sm mislila, da glih tale francoski poljub napelje do seksa…. razen če sta preskočila tisti zmenek, kjer si izmenjata francoskega

men tole ni glih normalno.

🙂 ampak men tudi ne gre ta varianta od spodaj navzgor. Vsaj pri ženski. 🙂

36 let je star, moja ustna higiena je na visokem nivoju, seks je povprečen, “le” francoza ni 🙁

ja, čudno je to, res. mogoče pa ima on kakšne težave z jezikom.

Da ni on kak p* lizec?

Ko sem se jaz poljubljala s kadilcem (ki je bil btw tudi moj partner, na katerega sem bila nora), mi je bil nadvse všeč njegov sladkast okus po cigaretih, ko sva se pofrancozila. Tudi njegova kožami je dišala pa obleke … Pa sem vedno trdila, da kadilca pa že ne, da ne bom “lizala pepelnika” 😀 No, toliko o zarečenem kruhu.

nekaj drugega je, ko prideš ven iz zakajenega prostora, potem vse dejansko smrdi.

Okus po cigaretih ni sladkast no, ne more bit. 😉
Torej francozinja, me res zanima, kako se spravita k seksu brez francoskega poljubljanja. To je nekaj najboljšega, tudi če ne vodi k seksu. In ali sta že kaj govorila o tem?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

eh, zaradi povprečnega seksa se pa menda ja ne boš odpovedala pravim poljubom! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marko, meni je pač bilo tako. Verjetno pa vsaka usta drugače okušajo 😉

ja, čudno je to, res. mogoče pa ima on kakšne težave z jezikom.[/quote]

Maybe ga pa nima….. jezika…. O.O

Ampak to more res ena čudaška zveza biti, da se niti o tem ne pogovorita….

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

…. no, jaz pa mislim, da je ta tema itak nateg … Eni majo pa res domišljije. Mal je čudno, da se vsak dan odpre toooliko novih tem, kane?

Točno to! Ravno zato ne bom nikoli spal s prostitutko in brez poljubljanja sploh ne znam sexat 😉

Točno to! Ravno zato ne bom nikoli spal s prostitutko in brez poljubljanja sploh ne znam sexat ;)[/quote]

tako čutim tudi jaz…
Pa sem za “trenutek” mislila, da se ne spoznam, da morda ne vem, kaj je normalno in kaj ne…
Hvala za mnenja…Zdaj vem, kaj mi je storiti…

Kaj?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Osebno menim, da tvojemu ne pomeniš dovolj in da, da ga NE privlačiš.

Kako to vem? Tudi sama nisem zmogla “francoskega” s prvim fantom! NI ME PRIVLAČIL tako kot bi me moral, prav upirala se mi je misel, da bi se morala… Z drugim se po francosko z užitkom in najraje….ker me norooo privlači…..in si ga vedno ful želim….nimam nobenega zadržka in pomisleka…tak da….

Razmisli malo o tem….

Prim ga fantiča krepko in ga oreng kušni…bem’ti to neko oslovo jamranje!!

Mogoče se pa ne zna poljubljat! Tud taki moški obstajajo, preverjeno, uf. Jih je treba naučit.

Pri teh letih? Joj, jaz pa hočem, da to tip že obvlada, če ne ni isto…Eh…ne vem no…bom probala…
Pa se je pol tista zveza s tistim tipom obnesla?

Hjah, eni pač ne znajo, ne glede na leta. Meni je bilo smešno slišati prijateljice, kako so kakšne tipčke “učile” poljubljat, ko pa je meni en takšen prišel pod roke … no, se nisem več smejala (pa jokala tudi ne, saj se hitro učijo).

sestavni del ljubezni (poleg poljubov in seksa) je tudi pogovor med partnerjema. zakaj ne bi začela tudi s tem trenirati in kar njega povprašala kako in kaj?

morda ti odgovori kaj simpatičnega.
lp

New Report

Close