francoski poljub
Kaj naj si mislim o moškemu srednjih let, ki me nikoli v že nekaj mesecev trajajoči zvezi ni poljubil “po francosko”? Imela sem že kar nekaj moških, zvez, v katerih je bil francoski poljub povsem logičen, tako da res ne vem, kdo tu ni normalen. Mene namreč mineva do njega, ker tole mi namreč ne gre skupaj…Meni se zdi “francoz” tako kot seks logična posledica ljubezni.
Lahko vprašaš – treba pa ni.
A ne bi raje kar sama kaj naredila v tej smeri? Saj poljub je vedno stvar dveh…
Itak se pa lahko tudi on sprašuje isto.
Po drugi strani je pa lahko aseksualen. In če je to – glede na tvoje pisanje – vama verjetno ne bo šlo. To pa je stvar, ki jo je bolje ugotovit čimprej, kajne?
Se strinjam s tabo, da ni intimnega odnosa brez francoskih poljubov! Pričakujem pa od moškega, da tudi on začne. Če zna začeti seks s tem, da gre z roko na najbolj intimni del mojega telesa, ne vem zakaj ne bi zmogel še francoskega poljuba?
V bistvu me zanima, če je še katera imela takega moškega? Do zdaj sem namreč mislila, da to vsak moški obvlada, da sploh ne obstaja moški, ki bi tega ne naredil prvi. Očitno sem se motila.
Se strinjam s tabo, da ni intimnega odnosa brez francoskih poljubov! Pričakujem pa od moškega, da tudi on začne. Če zna začeti seks s tem, da gre z roko na najbolj intimni del mojega telesa, ne vem zakaj ne bi zmogel še francoskega poljuba?
V bistvu me zanima, če je še katera imela takega moškega? Do zdaj sem namreč mislila, da to vsak moški obvlada, da sploh ne obstaja moški, ki bi tega ne naredil prvi. Očitno sem se motila.[/quote]
Zakaj prvi?????
V bistvu me zanima, če je še katera imela takega moškega? Do zdaj sem namreč mislila, da to vsak moški obvlada, da sploh ne obstaja moški, ki bi tega ne naredil prvi. Očitno sem se motila.[/quote]
Po moje ne gre toliko za to, ali obvlada francosko poljubljanje ali ne. To pride skupaj z intimnostjo in vsak je spreten, če se tako odloči. Hm, Rok-1 je omenil, da je morda aseksualen. Ampak potem ne bi sexala. Aseksualen je nekdo, ki ne doživlja spolne privlačnosti.
Težko razmišljam, da bi se spustila v intimo brez intime, če me razumeš. Se pravi, da je francosko poljubljanje sestavni del nekega partnerskega odnosa. Tako je v teoriji, v praksi je pa najbrž že vsak izkusil, kako smo si različni.
Neeee, a si smešna?! Ne vem, kako si lahko sploh z njim?!
Drgač menda obstajajo ljudje, ki ne zmorejo več od maminih poljubčkov… Eni niti teh ne marajo, tko da lohk baje že proslavljaš, če ti kdaj kšnega stisne… Lohk si tukaj več prebereš:
http://med.over.net/forum5/read.php?95,2008148
Ne vem no, kaj si pa naj on misli o tebi, ki ga v tem času še nisi poljubila po francosko?? Vsaj iz tvoje pripovedi je tako razbrati.
Meni je sicer to že samoumevno, ampak samoumevno bi mi bilo tudi o tem spregovoriti z njim, če bi se mi francoski poljub zdel tako logična posledica, kot se zdi tebi ob tem “francozu”. Problem imata oba.
jaz si sploh ne predstavljam, da nekdo začne spodaj in ne zgoraj. 🙂
in mislim, da francoski poljub ni logična posledica ljubezni, temveč logičen začetek vsakršne akcije (ljubezenske ali neljubezenske).
aaaaaaaaaaa? :))))))))
no ja, je tudi to menda možno.
se pa spomnim enega filma, ko je rekla deklina, da se nikoli ne poljublja na usta, da se ne bi zaljubila.