forumaši puritanci
Huhhhh? Kdo? Jst? Zginu? Kdaj? Kam?
A ti si bla tud zraven bungi?
Ti-ti… pa mi nisi nc povedala, da sva se fajn mela… Jst pa še zdej okol govorim, da sem junfr… 😉
No Spider o internetni podobi bi se pa tut dal razpravljat…prej bi rekla da je tvoja zlagana, kot pa od kake Sinthije, Don Vita, raquelle…(naključno izbrani)…
Če imaš načela in vrednote in ti ne paše alkohol, mamila…še ne pomeni da si dolgočasen, brezmadežen otrok…
:)))))))))))))))))) Ha ha … kej se finga delaš … Prov fejst sva se mela … ;)))) :))))) … na začetku … Upss … :)))))))))) ;))))
Lp, Bgv
mislim da pisec tega posta ne ve kaj je zivljenje v vseh svojih oblikah.
tudi extremnih.
he he he he… vsi po vrsti serjejo maline… in jaz nobenmu nič ne verjamem. Včasih so me učili, kak je svet pokvarjen, da ženske sploh ne mislijo na seks, da je to vse fejst povezano z ljubeznijo, da smo samo moški tisti pohotni prasci, ki mislimo sam na seks….
He he he he he… svet je okrogel, jebemo pa se na vsakem vogalu… Vsi po vrsti, z res res redkimi izjemami.
Zadnjih nekaj let se namreč samo čudim, kaj se dogaja, z mano, še bolj pa z drugimi okrog mene.
Torej ne verjameš v ljubezen, in v to, da je možno, da pa pride do sexsa s čustveno pogojene plati?
Saj vem, da ste moški po večini zmožni tudi golega sexsa, brez občutkov (ok, tudi kakšna desetina žensk je najbrž med takimi ljudmi), ampak kaj pa če se res zaljubite – ste tega sploh sposobni?
to misliš SEDAJ. Čez 15, 20 let se bodo tvoja čustva zelo spremenila. Sta dve možnosti:
1.popolnoma se boš ohladila, ljubezni ne bo več, ne SPOŠTOVANJA, samo še na živce ti bo šel, ne boš imela potrpljenja za njegove napake (ki so ti bile prej ljubke…) – PREVARA JE TU!
2. ljubezen, spoštovanje bosta še vedno zelo prisotna, ne bo naveličanosti, enoličnosti, …. TO je tisto na kar vsi upamo. ČAS PA PRINESE SVOJE.
Pa pazi, zarečenega kruha se največ poje. Nikoli ne reci nikoli.
Kje si pa te letnice našel?? Tam spodaj je bilo vse čez 80, z redkimi čez 75.
:)))
Nekaj casa sem ze na forumu, tako da pribljizno poznam sceno 🙂 .
Na vprasanje mi pa se vedno nisi odgovorila :P.
maestro
OK – avg. 75 :)))
:)))))
:)))) letnik 75
Forum je zaprt za komentiranje.