Najdi forum

forumaši puritanci

Počak, da boš ene 15 let z istim partnerjem. Pol se pa oglasi, če si že skočil čez plot al pa ne.
Meni se zdi povprečna starost nekje 20, redki so več.

Se strinjam s Spiderjem!

Pa škoda, da je tako. Bi bilo bolj zanimivo, če bi ljudje opisovali svoje resnično življenje; namesto tega pa prebiramo kviz-vprašanja in puritansko modrovanje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ha, na forumu “Življenje, ah to življenej” je šele dolgčas. Tam pa res ni skoraj nič, branja vrednega, razen kakšnega Tomaža.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja, meni se tudi zdi. Dobro, sej eni mi delujejo iskreni, samo eni pa mi ves čas delujejo preveč “popolni” da bi blo res.

pišonja napisal:

> Ej, fantje in dekleta, nekaj mi ne gre v glavo.
>
Aja ne gre ti v glavo. Poglej na tem forumu se vecina ljudi med seboj pozna. Osebno in tako. Hodijo skupaj na srecanja. Se videvajo na kavi in podobno. Logicno, da ljudje ne bodo pisali kako varajo svoje partnerje, ce pa jih bere vsaj ena oseba, ki jih tudi v real lifu pozna. Odgovor je na dlani.
Zelo redki so taksni ljudje, ki bi tukaj bili popolnoma anonimni vsem.

Letnice rojstva:

Esy 76
Mavricni 72
LeeNover 79
Tom 67
Maestro 76
Katarina 77
Hojla 76
Don Vito 75
Since 76
Lbeast 78
Sandra 74
Pero – ne vem tocno, ampak tistih tvojih 15 let tukaj drzi. 🙂

Toliko se jaz spomnim no .. :))

Ti si pa .. kateri letnik ???? Me res zanima …

maestro

Meni je pa ravno v tem čar takih forumov. Ne bom enim , ki dobro poznajo mene in mojo žensko razlagal, da me včasih prime lovski nagon, pa da bi pofukal prvo z dobrimi joški, ki pride mimo (bi imel strašno slabo vest potem), lahko pa to napišem tukaj in se podpišem Pišonja.

Včasih sem občasno zašel k eni študentski veroučni skupini in pogovori in reakcije so zelo identične tem na forumu. Pa da ne govorim o tem, da je praksa pokazala isto, kot da bi bila to kakšna druga družba. Isto so se na koncu med sabo pofukali, malo celo zamenjali, si na veliko lagali in opravljali. Edino, da je bilo treba veliko “filozofirati” in moralizirati.

Eto, Maja21 sedaj mi gre pa v glavo. Zvečer mi bo šla pa z veseljem v glavo tudi kakšna buteljka, ko bom mojo povabil ven, zraven bom skadil še ene dva čika, potem jo bom pa prav z užitkom zadovoljil. Premišljujem, da bi ji kupil še en fajn vibrator.

Uzivaj pisonja! Glavno, da sem te razsvetlila 🙂

.

Ja v redu, pa dej če ti paše. Sej s tem, če boš vse opisano naredil še nisi perverzen.

Varanje ni vprašanje let ali koliko dolgo si s partnerjem, temveč vprašanje morale, spoštovanja do drugih…(osebnost!)

Jaz se ti oglasim čez kolkr češ let in še vedno ga ne bom prevarala.

LP

Jest sem daleč od pure… mam pa vseeno neke vrednote, načela, meje, karkoli že temu rečeš – do soljudi, ki se jih nameravam držat… vsaj vest mam čisto in dobro se počutim…

In zakaj bi se morala pretvarjati, da sem nekaj, kar nisem? Zato, da bo nek pisonja imel veselje brati ta forum? Ma ne ga srat…

Do sedaj nisem potrebovala potrdilo drugih in se naprej ga ne bom. Kar drugi delajo, meni dol visi. Jaz se pa svojih (puritanskih? – ce ze tako pravis) nacel vseeno drzim, ker mi veliko pomenijo. Meni! Pa vseeno ne vem, kaj bi mi manjkalo oz. ne cutim, da kaj zamujam, ce pac ne varam, ne pijem in ne kadim. Ce pa ti isces potrdilo v drogah, seksanju vse povprek, kajenju… je pa to tvoj problem in me osebno to ne gane.

Aja: najboljse pa mi je bilo tisto: “Ali pa ste vsi še premladi, da bi vedeli kakšno je resnično življenje.” :)))))))))))) Resnicno zivljenje? :)))) Kakor za koga. Za ene je to topel dom in oseba, ki jo imas rad, pa otroci, pa male zivalce, zabava tudi drugace… za druge pa pac… Vsakemu svoje. Eni bodo celo zivljenje srecni samo ob eni osebi, brez cigaret, drog, alkohola… drugi bodo srecni ravno v nasprotnem primeru. To nima nic z resnicnim zivljenjem… resnicno zivljenje je taksno, kot si ga naredis (razen stvari, na katere definitivno ne mores vplivat). Na koncu bos tako sam odlocil, ali si ravnal prav ali ne…

To se pa totalno strinjam!

Beda, tko da je pr nas res cool : ))))))

LP

mishika, boljše ne bi mogla napisat!

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

:))))))))))) Jah … no … :)))))) … recimo, da je bilo tako … Vsekakor se je tisto zanimivo dogajalo v ozadju … Vsaj za en bot sem gvišna … :)))))) … he he he … Čisto nič puritansko ni bilo … :))))))

Lp, Bgv

:)))))))))))

misliš tisto, ko sta z beastom zginla..??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close