forum za najstnike
na vseh starševskih forumih berem samo kako so otroci nemogoci
zato
predlagam forum za osnovnošolce in najstnike.
ker bi se lahko tudi starši od otrok kaj naučili.
predvsem bi se videlo,
kje delamo pri vzgoji največ napak,
s katerimi problemi se največ ubadajo,
kako razmišljajo,
kako si med seboj svetujejo in pomagajo.
jaz mislim, da bi bilo zelo koristno in zanimivo branje
pa tudi sodelovanje no.
Lep pozdrav!
Trenutno hodm u sredno šolo..hodm na srednjo kemijsko u lj….zdj naprej na faks bi pa rad sou studerat anglescino…to se gre na filofaks…filozofska fakulteta…sam zdj jst newm..a jst k koncam to kemijsko a lohk s to maturo na kemijski (3 predmeti -1.slo,2.kem,3. mat ali ang) a grem lohk normaln naprej na ta faks….a morm it delat 5 predmetou….dej prosm ce mi lohk en to powe pa razlozi….k res nwm…sm po netu iskou..nc najdu….please help me…it’s a matter of life and death! hvala
diversa , 09.11.2006 ob 17:20
na vseh starševskih forumih berem samo kako so otroci nemogoci
zato
predlagam forum za osnovnošolce in najstnike.
ker bi se lahko tudi starši od otrok kaj naučili.
predvsem bi se videlo,
kje delamo pri vzgoji največ napak,
s katerimi problemi se največ ubadajo,
kako razmišljajo,
kako si med seboj svetujejo in pomagajo.
jaz mislim, da bi bilo zelo koristno in zanimivo branje
pa tudi sodelovanje no.
Torej vi bi brali kaj si otroci med sabo pišejo?
A ni to neka oblika nadzora?
Otroci ne potrebujejo forumov ampak druženje v živo.
Sicer pa to manjka tudi nam starejšim. Komunikacija v živo je veliko bolj pristna in seveda tudi resnična.
Vse kar je na spletu in forumih je zlagano., neresnično in velikokrat je to beg pred resničnostjo.
Otroci potrebujejo komunikacijo, druženje brez telefonov in druge elektronske navlake.
Sami poglejte kaj se piše na forumih še posebej na tem forumu pa vam bo jasno ali je to primerno okolje za odraslega in ali je takšen način primeren za otroke.
Največ kar boste naredili zase je, da nehate brat forume, komentarje drugih in spraševati druge za nasvete 🙂 vsak je sam odgovoren za svoja dejanja, ko upoštevamo nasvet pa imamo izgovor. 🙂
Sreča se začne zunaj, med ljudmi, v naravi ne pa na internetu 🙂