Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje FORUM KULTURNIH MINISTROV SLOV. NARODOV-kaj pa to?

FORUM KULTURNIH MINISTROV SLOV. NARODOV-kaj pa to?

Prav tako sm videl na teletekstu danes zjutraj, da so se na Brdu sestali kulturni ministri BIH, ZRJ, Crne gore in Bolgarije,tralala, in se dogovarjali o skupnih akcijah(!?) na podrocju sodelovanja in povezovanja (?!)
Zakaj to lih sovpada z zakljuckom volitev in rezultatom, a so nas res prodal in gremo nazaj po hribu navzdol???

Tebi je pa juga ornk trn v peti, kajne.
Prek skupne zgodovine ne moremo. Lahko pa se iz nje marsicesa naucimo. In bilo je tudi veliko lepega v jugi….stanovanja, zaposlitve, sociala, zdravstvo… Danes gremo v Evropo in se ne zavedamo, da nas cakajo soki prav na vseh podrocjih. Sej ne, da bi bila nostalgik, ampak to so dejstva. Ce se razides z ljubljeno osebo, tudi ne bos udrihal po njej, ampak se bos iz tega nekaj naucil…
Lep dan ti zelim se naprej!

Meni se pa to zdi čisto v redu. Prav je, da se Slovenija povezuje tako z zahodnimi kot z vzhodnimi državami. Jaz v tem ne vidim nič slabega. Nasprotno, zdi se mi zelo pametno, da smo z “Balkanci” v dobrih odnosih. Saj konec koncev imamo tudi skupno zgodovino, zakaj bi se torej tega sramovali? Saj nismo Hrvati.

New Report

Close