Najdi forum

A ste opazili da imamo nov forum. Hvala Primož. Se dobimo tam.

deklica

si pa hitra, to je sedaj še uvajalno obdobje, če ste ga pa že odkrili, je pa prav, da napišem nekaj o našem moderatorju, ki se bo trudil za vas.

Marck Goran Lorencin: instruktor fitnesa Fakultete za Sport, profesionalni
osebni trener.
Je soavtor, clan strokovnega in organizacijskega odbora FIT LIGE,
ustanovitelj in predsednik Sportnega drustva Olimpika – Sport Club Olympica.

V zadnjih dveh letih je kot osebni trener sestavil individualne treninge ze
vec kot 300 ljudem, bil osebni trener tistim, ki so zeleli vec.

Toliko na hitro, upam, da ga ne boste takoj zasuli z željami,,da se ne bo ustrašil.

primož

Bomo v tem forumu lahko prosto spraševali in odgovarjali, ali pa bo vprašanja najprej pregledal moderator? Sem namreč že napisala eno sporočilo, pa ga še ni gor.

V vsakem primeru se mi pa zdi super da bomo imeli enega strokovnjaka za to področje, ki bo znal napisati kaj več o treningih. Ta del mi namreč še manjka pri hujšanju. Dieto še nekako spravim skupaj, miganje pa ponavadi ostane na stranskem tiru.

A sem jaz slepa al’ kaj ? Kje pa vidiš ta forum?

Ni še objavljen, na strani

če pa v forumu klikneš seznam forumov, ga boš pa videla,

pa eš nekaj vsem, ki ste sedajle gor, pojdite na naslov

bomo testirali debato v zivo in boste lahko kaj vprašali.

Primož

Še to

forum bo moderiran in bo združeval, tako prehrano kot rekreacijo, seveda boste lahko tudi vi komentirali in dali svoje pripombe.

primož

Jaz kliknem povezavo, odpre se okence klepet, potem pa nič. Bojim se, da zaradi našega Firewall-a meni ne bo šlo.

LP,Kaja

mogoče pa nimaš v browserju java applet vključen, pa se ne pojavi okonce, kamor se vpiše ime

primož

Pri meni je isto!

meni pa dela, moram pa priznat da me spominja na [email protected]

Meni tudi ne dela

Meni pa dela! Ja, prav fino se vse tole odvija. Komaj čakam, kakšno presenečenje nam bo Primož pripravil čez kakšen mesec ali dva? Ali pa za Božička? (ha, ha)

New Report

Close