Forum društva DAM: www.nebojse.si
Naj povabim vse ,ki imate depresijo,panične napade ,strahove,fobije ali ostale anksiozne motnje na
na portalu : http://www.nebojse.si boste našli ogromno informacij o teh duševnih motnjah
na forumu: pa boste med ljudmi ,ki doživljajo podobno.Marsikdo lahko pomaga z opisom poti,kako je ozdravel.
Predvsem pa vam bo forum stik z ljudmi z enako motnjo ter s tem v ogromno moralno podporo.
Vljudno vabljeni
Pozdravljeni
Sem Darko doma iz Maribora, zaposlen in samski. Še vedno nedolžen pri 57.
Imam strahove pred mlajšimi ljudmi ker sem sam, imam strahove pred pari in predvsem pred sexy najstnicami.
Od vrstnikov poslušam kako bi si moral najti partnerja svojih let a me ne pritegujejo.
V Mariboru ne hodim nikamor a ker veliko potujem tudi v tujino: Lani Rodos letos Maroko tam nimam
večjih strahov in hodim veliko sam okoli a tu v tej Sloveniji.
Sovražim Slovenijo in Slovenke. Slovenke in Slovenci so za mene domišljava golazen.
Vsak dan prenašam njihove prezirljive poglede.
Sem zaposlen s super sigurnim poklicem in si lahko privoščim vse a kljube vsemu
ko grem po mestu( Mariboru) čutim mržnjo in to že iz otroštva.
Ne vem kaj naj naredim zdravim se za depresijo pri Dr. Butovi a brez uspeha po njenem bi moral pozabiti na ženske.
Mi lahko pomagate, verjetno mislite da sem totalno nor ko sem omenil da se zdravim pri psihiatrinji a to je le razgovor na štiri oči vsake tri mesece.
LP DARKO
Spoštovani Darko,
iz vašega pisma razumem, da so vaše težave kompleksne in trajajo že nekaj časa. Pravite, da se zdravite že nekaj časa pri psihiatrinji. K njej hodite enkrat v treh mesecih. Kaj če bi se odločil za bolj poglobljeno obravnavo?
Predlagam vam, da si izberete psihoterapevta, ki se spozna na vašo diagnozo in se zmenite za enkrat tedenske pogovore. Morda vam bo lažje, s časom, obvladovati vaše neprijetne misli in občutke.
Veliko sreče vam želim,
lep pozdrav,
Daniela Fiket,dr.med.
Specializantka psihiatrije in transakcijski analitik-svetovalec
Individualna psihoterapija, skupinska terapija za razpoloženjske in anksiozne motnje, specijalni programi zdravljenja odvisnosti od iger na srečo in odvisnosti od psihoaktivnih supstanc….
Naročanje na:
Tel: 070/544096
Mail: [email protected]