Najdi forum

He, he, prav všeč mi je, ko gledam, kak čustven odnos vzpostavljamo do svojih rožic, kar je seveda tudi prav, ene nas marajo, druge ne marajo, ene “kaznujemo”, druge nagrajujemo, se z njimi pogovarjamo, jih oštevamo,…
Vsekakor pa je lepo, da se je ta forum tako bujno razcvetel! 🙂
Naj cveti še naprej!
Mojca

Mojca hvala za predlog, ker resnično uživam v tem forumu, kar pa je najvažnejše, mi vsaj možgani ne bojo skisali, ko bom pričela ponovno delat v službi. Res ! Pa še sprostim se, ker me ta poklic resnično veseli. Če bom komu lahko pomagala, pa bom še toliko bolj vesela!Super je! In seveda hvala tudi Primožu!

Papa!
Brigita

Pozdravljena, Brigita!

Sem že zadnjič hotela napisati, da dobro, da imamo tebe – saj se mi je kar zdelo, da se poklicno ukvarjaš s tem, ko si dala že toliko koristnih nasvetov; torej si botaničarka? To je res lep poklic!
Vidiš, Primož, lahko bi kar Brigiti ponudil mesto moderatorke tega botaničnega foruma! 🙂 Po drugi strani pa je morda še bolje, da ostane ljubiteljski in ne (zgolj) strokovni, saj bo svojo potrebno strokovnost tako in tako dobil po zaslugi naših strokovnih sodelavcev tukaj! 🙂
Lep pozdrav,
Mojca

Se strinjam z Mojco v zadnjem stavku. Naj ostane ljubiteljski. Če Brigita L. ne bo imela časa ali bo odsotna, bomo lahko ostale “pametovale” brez nje.

Še dobro, da imamo Brigito L. in ostale, ki se spoznajo na rož’ce.

lp sončnica

Ja prav zagotovo je res, da je resnično bolje , da obstane takšen kakršen je ta forum. Saj kmalu bom začela delati v službi,in lahko se zgodi, da ne bom mogla vsem odgovoriti na vprašanja. Sploh v času,ko se bo začela sezona, saj je takrat noro, sploh če delaš v večji in priznani trgovini, ki jo vsi kar dobro poznate.
To pa sem začela samo zaradi sebe , meni v korist.Kot sem že povedala, da mi ne bi slučajno prej skisali možgani: Hehehe…. Če ne delaš v tem poklicu ali pa v katerem koli , se zgodi da začenjaš pozabljati stvari. Lahko pa se zgodi čisto drugače. Če bo nama z možem uspelo ” narediti” v kratkem še enega dojenčka , vam bom z veseljem odgovarjala. No to je še ena skrivnost, kamor to ne spada v ta forum!

Papa!
Brigira

New Report

Close