forum
Veste kaj, s takšnimi temami kot so Marelica in Povejte mi kaj sem zamudila se odmikate od vsebine samega formuma. Teme tečejo na nizkem nivoju in po vsebini sodijo na Čvekafon in ne na medi forum Srednja leta, zrela leta. Zdelo se mi je namreč, da bomo tukaj lahko sovrstniki izmenjali kakšno življenjsko o pogledih na svet, ki se z vstopanjem in bivanjem v srednjih letih, vsaj meni, porajajo. Morda pa lahko zamenjate ime foruma v “Trač Marelica in Co. forum” tako, da ga bom vsako jutro mirno preskočila in prenehala pričakovati, da se na tem forumu pojavljajo vsebine povezane z samim naslovom.
Je hudo, ko ti nekdo stopi na zulj, kajne? Zamujam pac, ni me bilo doma. Hotela sem ti pa samo to povedati, da vsi odpirajo teme na to, kako je neumno stalno govoriti o marelici, konec koncev pa sami to delajo in sami odpirajo (odpirate) teme na to temo. Nikakor pa ne zmerjam obiskovalcev foruma s primitivnimi, ker ce bi res tako mislila, me tu ne bi bilo. Vcasih se mi zdi kaksen post zares primitiven in takrat to povem, ampak ce je primitiven post, ne pomeni, da je tudi clovek… Oz., ce je EN post primitiven, ne pomeni da je tudi clovek. Tako da se ti opravicujem, ce sem te razjezila, ni bil to moj namen. Je pa v moji navadi, da stvari ne olepsujem in povem natanko tako kot mislim.
LP, SunShine