Najdi forum

Morda je stvar poletja, dopustov, vendar imam občutek, da nekako ni več življenja na tem forumu. Pomislila sem tudi, da ko se ljudje začnejo pogovarjati po privat e-mailih, nimajo več take potrebe sodelovati še v kakih debatah. Kaj bi šele bilo, če bi odprli forum samo za zmenke.
Kaj pravite?

Ideja je v redu. Forum za zmenke je še edino v času počitnic, kar bi forumu dalo še malo življenja. Vidim, da tudi knjižni molji dobro sodelujejo. Pa tudi izlet v planine si bodo tisti manj leni privoščili. Lep pozdrav, Andi

Ali mislita na e-mail dopisovanje ali prave zmenke? Kaj pa tisti, ki imamo partnerje?

Predlagite to primožu na o med.over.net forumu, on to postima. Men se zdi kr uredu idejca. Uni ka majo pa partnerje pa no can do,al kva:?

Mislim, da so malo krivi dopusti, malo je pa tudi zmanjkalo tiste začetne zagnanosti, ki je bila prisotna takrat, ko je bil forum odprt. Pa vendar ni bil namenjen temu, da bi si iskali partnerje oz. kandidate za zmenke ! Tukaj smo, da si medsebojno svetujemo, pomagamo, se razvedrimo in se spoznavamo. Moram priznati, da sem tudi jaz kar malo razočarana nad sedanjo neodzivnostjo ‘članov’ tega foruma.Upam pa, da je to samo prehodnega značaja in da bo , če ne prej, jeseni spet zaživel.

LP,Kaja

Če sklepam po današnjih praznih parkirnih mestih v centru mesta (avto bi zjutraj lahko parkirala na 10h mestih, običajno pa krožim naokoli in čakam, da se kdo odstrani – no zadnje čase poskušam prešaltati na kolo), potem je razlog v dopustih – in upam, da je tako. Vseeno si moramo pa popestriti te dneve, saj vsi še nismo in tudi ne bomo tako kmalu na dopustu in brez foruma – tale urica zjutraj je zame kot kava.

Ž
Ja, res je, vsi ne bomo še tako kmalu na dopustu. Jaz grem v začetku avgusta in moram priznati, da vsako leto težje pričakam odhod. Kaj hočemo, EMŠO je pač vedno bolj oddaljen od sedanjosti in kapaciteta baterij pada z leti.
P

Spoštovani

Kaja je dobro povedala, ta forumje bil odprt na željo uporabnikov, da se najdejo skupinice, ki si medseboj pomagajo, svetujejo in drug drugemo vlijajo pogum in spoznanje, da v preljubi sloveniji niso samo problemi 🙂

Ni lepšega kot videti, da se na tem forumu dobijo ljudje, ki želijo v hribe, se dogovorijo in gredo. Brez besed.

Vsekakor se bo naredil, tudi še kakšen drug forum. trenutno sem zaposlen z neko novo zadevo, ki upam, da bo do konca tedna zunaj. Trudimo se, da vsak mesec pride nekaj novega, tako da je vedno kaj zanimivosti na Med.Over.Net-u. lepo pa je, da predlagate vedno kaj novega, saj s tem samo dajete ideje in najboljše z veseljem upoštevam.

Primer:

poglejte si zgorni link, ne bi bil prepričan, da je na tem forumu res mrtvilo, vedno se kaj dogaja in se še bo. veliko ljudi še ni slišalo za Med.Over.Net, ki bi jim verjetno vaši nasveti še kako prav prišli, ko bodo našli to stran in ugotovili, kako dobra družba ste, bo z novimi ljudmi prišle nove zanimive teme.
Če pa gledam statistiko pa obisk ne pada, ampak zelo raste. Res je tudi to, da še nikjer nismon ič oglaševali, razem kakšnega naklučja.

Lepo delajte, tisti, kis et v službah ostalim pa želim lep in zdrav dopust

primož

Sasa – vem da ti ravno zasebna dopisovanja ne disijo, vendar pa bi, seveda ce dovolis – prosil za mnenje o zadevi,ki jo nebi izpostavljal na forumu.
Moj naslov je vpisan. Tvojega nazalost nisem nikjer zasledil.

Pred kakšnim mesecem sem odkrila tele forume in se mi je kar zdelo, da je predobro, da bi trajalo. Ko sem ravno postala zasvojena, ste začeli počasi kar izginjati. To nikakor ne bo šlo, dragi moji !Poletje je sicer super, a za malo tipkanja se pa že najde čas.
Malo povejte kje ste kaj bili, kaj ste videli in kako ste se imeli, pa bo debata spet stekla.
Vsem, ki odhajate na dopust želim brezskrbne dni,ostali pa malo – glavo gor, saj pride tudi naših pet minut!!!
lp :))

o.k.,

Ne razumem od kje občutek, da “da nekako ni več življenja na tem forumu”. Jaz vidim veliko novih imen, Živa, ti na primer… Mare Aligator je s temo Kako naprej ? dosegel celo rekord po številu zadetkov na forumu, če me spomin ne vara.

Možnost objave e-naslova je dana že sedaj in z odpiranjem novega foruma samo za te namene se mi zdi, da bi se “člani” še bolj razgubili – “posebkali”, kot se temu reče med mojimi domorodci.

Tudi objavljenih e-naslovov ni prav veliko.

Podpiram zamisel o novem forumu, to so samo moji pomisleki ob tem.

Res je tudi čas dopustov, pa tudi to, da se “člani” ob temah, ki so jih odprli na forumu, tudi malo izpojejo, kar je razumljivo.

Kaj če bi objavili seznam “članov”, ki so pogrešani?

Sicer pa vsem dopustnikom želim, da bi jim praksa dala čim več razlogov, da bi ob povratku na forum morda spet razvili kakšno teorijo ali dve… :o)

Na yohooju ter na amisu nedosegljivo.

Amis? Kdo je omenjal Amis? Samo yahoo.
Da mi nisi ti kakvi hecker?

Kaj pa yahoo.it namesto yahoo.com?

Ideja se mi ne zdi slaba. Vredno bi bilo poskusiti. Za začetek morda e-mail naslovi, lahko pa tudi direktni zmenki. Vsak naj bi se odločil sam.

New Report

Close