Najdi forum

Forskolin Active

Pozdravljeni, rada bi vas samo povprasala o prehranskem dopolnilu Forskolin Active, je to varen proizvod? Namrec, dobila sem ta izdelek iu ZDA, preko prijateljice, ki zivi tam. Vzela sem ze 2 kapsuli, vendar ostaja grenak priokus, predvsem glede varne uporabe izdelka. So te sestavine ok? Drugace sem zdrava, stara 36 let in zelim izgubiti se 5- 7 kg.

Hvala za vas povratni odziv.

Zaskrbljena Barbara

Se vedno jemljete kapsule, kaksni so rezultati in ali ste izvedela kaj vec o varnosti samega izdelka?
Hvala

Punce… vas skopi podatki o proizvodu, proizvajalcu in slovenskemu zaslužkarju brez naslova in kontaktne številke res ne odvrnejo od nakupa??

In da se ista punca na sliki lahko imenuje Mateja R., Emanuela I., H.Lilla, Lucie Šparkova, Ioana R.?? odvisno od države v kateri se produkt trži? Zame je to ALARM!!!

Preverite o čem govorim pod rubriko “Poslušajte ljudi……” na linkih:
si: Vaš link
it: Vaš link
cz: Vaš link
ro: Vaš link
hu: Vaš link

Čudežne tablete za hujšanje ni!!!! Edini čudež je ta, da v državi ni nadzora in institucije, ki bi preprečila oglaševanje in prodajo takšnega sranja. Moje mnjenje… ne uničujte si zdravja in ne polnite žepov teh nategunov!

p.s. če pogooglate extraforskolin.eu in druge ponudnike, pridete do iste ugotovite – en velik nateg!

spregledala sem opombo prodajalca:
* Rezultati so lahko različni. Najboljše rezultate je moč doseči s primerno prehrano in vadbo.
Edina resnica, ki so jo zapisali!

Najboljše rezultate boste dosegle s primerno prehrano in vadbotudi brez tablet sumljivega izvora in vsebine! Tablet nimate kam vrniti in se posvetovati – niti preventivno, niti v primeru težav. Forumi niso pravi naslov. Za svoj produkt bi to morala storiti proizvajalec in prodajalec, ki svojo identiteto in kontaktne podatke skrivata. Že vesta zakaj.

New Report

Close