L112 poznam že dolgo časa (cca6let) uvažali smo jih še iz nemčije. Te tabletke so super, AMPAK NISO ČUDEŽNO ZDRAVILO. Tako da,če ješ med 1200-1600kcal/dan in ješ zraven tabletke (drži se navodil) pa veliko gibanja in tekočine je rezultat fantastičen. Pri meni je bil takrat -40kg!!!
Saj vem, da boste rekli, da je rezlutat pri taki prehrani že takoj zagotovljen, vendar pa tabletke vežejo maščobo in so primerne za take, ki npr ne moreje jesti solate če je ne naredijo z oljem… itd!
ŠE ENKRAT POVDARJAM NISO ČUDEŽNO ZRAVILO, VENDAR V KOMBINACIJI Z DIETO IN GIBANJEM RESNIČNO D E L U J E J O!!!!!
shera nujno poročaj prosim, ker bi tudi jaz rada shujšala pred operacijo, pa ne vem s čim naj si še pomagam, sicer sem ubrala neko drugo varianto, ampak ne vem no, prve 4 dni se je kar obnesla, bomo videli kako bo naprej, sam ta tema ni ravno namenjena drugim načinom hujšanja kot formoline l…pa me tud to zanima, kako bo pri tebi…
Formoline ni prehransko dopolnilo, pač pa medicinski pripomoček. V bistvu gre za veliko (polimerno) molekulo, ki v prebavilih “zaobjame” kapljice zaužite maščobe in jo “zavaruje”, da se ne absorbira v črevesju. Maščoba se izloči neprebavljena z blatom. Sama polimerna molekula se pri tem ne absorbira ali kakorkoli vpliva na črevesne celice. Pomembno je, da kdor uživa Formoline veliko pije, saj s tem prepreči zaprtje.
Katja, imam jih doma, še zapakirane… :))) Nisem jih uporabila, sem šla na atkinsa… 🙂 Pač rada jem meso zato ta način prehranjevanja… 🙂 Ker drugač tud men nebi šlo, ampak datum se bliža, tako da sem se morala spravit k sebi… 🙂 Z atkinsom sem začela prejšnji ponedeljek in sem do danes shujšala za 3,1 kg… :)))
Np, nisem nič shujšala, niti mi ni naročil… Mi je pa rekel na 2. pregledu ko me je vpisal na čakalno listo da ne da moram, ampak da bi bilo dobro če bi spravila ITM ki je zdaj 48 na 44… Pol bi bila operacija mačji kašelj… Eto, točno to je rekel… 🙂 Tak da, se trudim… :))) No, imam še 3 mesce časa, do takrat pa mi bo ja ratalo… :))) I hope… Ma kaj, mora… :)))
Drage dame,
jaz sem preizkusila te tablete in vam lahko povem,da delujejo.Jaz sem uporabila dieto glede na krvne skupino,kaj me redi in kaj ne in z dodatkom teh tablet in gibanjem je slo fino.Spravila sem dol 10 kg,potem se je malo ustavilo.Zdaj bom poskusila se tablete Alli za kater sem slisala,da bi naj bile se boljse,pa bomo videli.Formoline je tudi izdelovalec zagotovil rezultate.Stanejo 28 eur.Alli pa stanejo 48 eur,s tem,da je kapsul 84 v pakiranju in jemljes 3 na dan.