Najdi forum

Foppapedretti MYO

Zdravo!
Zanima me, če ima katera slučajno izkušnje z vozičkom Foppapedretti MYO oz. pozna koga, ki ta voziček ima. Nama z možem izgleda precej OK in funkcionalen, bi pa pred morebitnim nakupom rada slišala še izkušnje uporabnikov.

Hvala in lp,
J.

Zdravo. Jaz ga uporabljam dober mesec. Zaenkrat super zadovoljna. Komaj čakam, da pride na vrsto vrtljiv športni del 😉 Vprašaj, kaj konkretno te zanima, pa ti bom skušala odgovoriti. Lp U

Hm, je precej drag. Glede na to, da je npr.lupinica Nania (kar je v bistvu tudi tale FP) med cenejšimi (pa ne rečem, je čisto ok in tudi po testih dovolj varna), mora biti ostalo hudo drago?!?
Koliko pa tehta ta MYO?

Mislim, da ima ogrodje 8 kg, skupaj s športnim delom max 12. Je precej lahek in izredno dobro vodljiv.

Cena se mi ne zdi pretirana v primerjavi s podobnimi modeli, ker gre za cel komplet (trenutno je v akciji). Sicer pa je tako kot pri vseh stvareh. Vsake oči imajo svojega malarja 🙂

Myo ima tudi priznanje Red dot design award ;o) Tudi to nekaj pove … lp

Sva gledala tudi nekaj drugih vozičkov, pa sva se na koncu brez večjih dvomov odločila za tegale. Pa še ful lepe barve bo!

Poceni reklama? :-)))

Joj, ne, to *res* ni bil moj namen. Če je kdo tako razumel, se opravičujem …

New Report

Close