Najdi forum

FM, guai, mapping

Lep pozdravcek vsem skupaj!

Zdaj ze kar nekaj casa nisem bila prisotna na forumu, ker je splosno pocutje bilo katastrofalno, tako da sem v glavnem pocivala in lezala. Guai terapijo sem prekinila maja meseca, ker se mi je zdelo da ga z necim blokiram, ceprav nisem nasla nobenih salicilatov v izdelkih, katere uporabljam. Poleg tega, planirala sem potovanje v ZDA, kje se trenutno nahajam, in me je sestra narocila pri zdravnici ( dr. kiropraktike ), ki jo priporoca dr. St Amand na svoji spletni strani. Nameravala sem obiskati dr. Amanda, toda, to je od mesta kje bivam oddaljeno dobrih 6 ur letenja, jaz pa sem komaj izdrzala polet do tukaj, tako da sem se odlocila za najblizjo zdravnico, ki dela po njegovi metodi.
Skratka, naredila mi je mapping celega telesa in lahko povem, da je stanje prava groza! Levo stegno ni tako kriticno, ker sem v bliznji preteklosti uporabljala guaifenesin, toda vse ostalo, vkljucno z celjustjo je polno zatrdlin, od katerih so nekatere tako velike, da se je zdravnica precej presenetila. Najhujse je v predelu ramen in vratu.
Izkoristila sem priloznost in narocila DVD z napotki kako se izdeluje mapping, zdravnica pa je bila tako prijazna, da mi je se dala popis vseh misic, ki jih terapevt mora pregledati pri pregledu zatrdlin.
Upam, da bo tako lazje tistemu terapevtu, ki bo pregledoval bolnike.
Ko se vrnem domov, porocam ce bodo se kaksne novosti na tem podrocju.

Med tem casom vas vse lepo pozdravljam in vam zelim cim lepse pocitnice z cim manj bolecin.

P.S. Opravicujem se zaradi tipkanja, toda tukaj nimam sumnikov in pisem na notesniku, ki ga sicer nisem vajena.

LP

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

Hay, draga Gordana, ti se nam oglašaš iz ZDA??!! To pa je presenečenje! (Kako majhen je ta naš planetek …)

Čim bolj izkoristi vse možnosti zdravljenja, ki so ti na voljo, in prinesi čim več informacij domov v Slovenijo.

Z veseljem pričakujem(o) tvoje nadaljnje novice in ti pošiljam(o) lepe, sončne pozdrave čez lužo.

Kmalu se vrni!

Veronika

Veronika, lep pozdravcek nazaj! :)))

Ja, res je majhen ta nas planetek, a ne? Zdaj sem tukaj, in ce povem po pravici, se vedno si nisem opomogla od letenja, ceprav sem prispela 09. 07., se vedno sem zelo utrujena in imam mocne bolecine, ki so se dodatno povecale po pregledu pri zdravnici, ki je sicer bila zelo previdna in nezna, toda, kot vemo, nas ze vetercek na kozi boli… :). Sem pa bila cist prijetno presenecena, ko sem se menila z zdravnico o FM, tako fajn obcutek je, ko se lahko pogovoris z zdravnikom, ki ti verjame in ve, kako se pocutis, ki ve, o cem govoris in te razume… Sicer, zbiram informacije in upam, da bom nasla cim vec uporabnega materiala.:)

Lep pozdrav vsem skupaj!!!

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

Preživi lep dan, tam na drugem koncu sveta!
Te spremljam(o).

Lep pozdrav v ZDA Gordana!

Na katerem koncu Amerike se nahajate?
Ali ste razmišljali tudi o tem, da bi obiskali tudi zdravnika, profesorja klinične rahabilitacijske medicine dr. John E. Sarna, ki dela v New Yorku in je napisal med drugimi tudi knjigo Ozdravimo bolečine hrbta (zadnja njegova knjiga ima naslov The divided mind – the epidemic od minbody disorders). Dr. Sarno izvaja tudi terapijo.
V kolikor bi bila jaz na vašem mestu v Ameriki bi ga na vsak način poskusila obiskati. Meni je namreč zelo pomagala delavnica, ki jo je vodil prevajalec njegove knjige, g. Sagmaister. Od obiska delavnice lažje prenašam bolečine, oz. jih obvladujem in postopoma vedno več zmorem, tudi utrujena sem vedno manj.

Vsekakor pa uživajte kolikor se da, želim vam čimmanj bolečin in čimveč energije!

Lep pozdrav!

Branka

Lep pozdrav tudi vam, Branka!

Na zalost, zdaj nimam vec kaj dosti casa, kajti v nedeljo letimo nazaj v Evropo in si se to malo casa kar mi je ostalo, skusam nabrati dovolj moci za polet nazaj, kajti 9 ur in pol z enim letalom in se ena ura in pol z drugim, mi izcrpajo vso moc, ki jo se imam. Vseeno, hvala najlepsa za vas nasvet, mogoce mi pa pride prav ob kaksni drugi priloznosti. Zame so te pocitnice bile velikanski izziv in me je bilo strah kako se bo vse skupaj izteklo, glede na moje zdravstveno stanje. 🙂 No, upam, da bo slo tudi ko se bom vracala nazaj…

Lep pozdrav in imejte se lepo in zdravo!

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

New Report

Close