fluorescentna barva
Hoj, hoj deklice!
Jaz imam pa eno velikoooooo vprašanje. Rad bi nekaj barval, pa pri moji v njeni 2kolekciji” ne nejdem takšnih barv, zaradi tega sem primoran do trgovine. V Obiju in Merkurju sem gledal, pa nikjer nisem dobil takšnih barv. Rad bi imel fluorescentno rumeno in oranžno barvo, ki je voda ne odstrani, tudi po daljšem namakanju ne.
Mi lahko katera pomaga, kje bi jo našel? Rabim manjšo pakungo, nekje 100 ml.
Hvala vam za pomoč in moram povedati, da ste krasne. Sem prečekiral nekaj vaših izdelkov, od sile ste!
Lep pozdrav, Robi
Ravno za 100 ml ne vem, ali bo šlo. Po moje imaš dve možnosti. Ena je lak za avto, sam ti so navadno v spreju in navadno so 250 ml. Druga so pa Revellove barve za modelarje, tam imajo včasih take odbite odtenke. Vem, da sem jih v koprskem Mullerju gledala eno celo polico, so pa mini mini pakunge, eko, sem šla pogledat, 14 ml. Te so na nitro osnovi, vsaj kovinske (jaz imam zlato, srebrno, bronasto, so prav laki s kovinskimi delci).
Aja, pol maš pa še Mavrico, tam ti načeloma namešajo tak odtenek, kot si ga zmisliš. Sam spet ne vem, ali bo šlo 100 ml, ponavadi oni po kilo mešajo 😉
Mogoče katera še za kakšno možnost ve.
Kitty