Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija FLIXONASE

FLIXONASE

Spoštovani!

Že več let imam težave z zamašenim nosom. Posledica je težko dihanje saj diham kot, da bi imel v nos natlačeno vato, imam tudi občutek da je čisto zamašeno tudi uho. Takoj, ko je nos lepo prehoden je tudi z ušesom vse OK.
Osebni zdravnik mi je predpisal že več zdravil, ki pa niso imela skoraj nobenega učinka. Tako sem jemal tablete Singuler, uporabljal Avamys sprey pa Flixonase pršilo in kot rečeno praktično brez učinka. Zanimivo pa je, da mi odlično pomagajo pršila, ki so v prosti prodaji, vendar kaj, ko je njihova uporaba škodljiva. Trenutno včasih uporabim Olynth, ki mi nos odmaši za cel dan, vendar zaradi negativnih posledic ne upam pretiravati.

Za Vaše odgovore/nasvete vnaprej zahvaljeni!

Pravilno ste ugotovili povezavo med ušesi in nosom. Morda gre za oviro v nosu, ki jo bo odkril le pregled pri otorinolaringologu. Operil pomaga vedno, vendar pa ga res ne uporabljajte več kot 5 dni, sicer bo če slabše.

lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close