fkk plaže
Najprej vsem en lep pozdrav
Imam neke vrste problem oz. vprašanje. Zelo rada se kopam in sončim, vendar vedno med dopustom ko se dosti kopam dobim vnetje jajčnikov. Ni mi do tega, da bi se po 10x preoblačila v suhe kopalke, zato sem se odločila, da bom letos šla na fkk plažo.
Kako gledate vi na to?
A je mogoče kje v poreču fkk plaža?
Iz prve roke in redne obiskovalke Poreča.
Ulika – FKK kamp in plaža
Solaris – FKK kamp
Zelena laguna – navaden kamp z FKK plažo
Bijela uvala – navaden kamp z FKK plažo
FKK plaža zelene algune in bijele uvale je ista. To sta dva sosednja kampa. Če greš v kamp ti svetujem, da greš v Bijelo uvalo, ker je kamp res na nivoju. WC-ji, tuši letos prenovljeni in spedenani do kraja. Nema da nema. Če boš šla na to plažo, se kaj vidimo.
uf kako vprašanje ej.
nič ne komentirajo vsaj jaz ne. svoje si pač mislijo. pa verjemi da je večina pogledov bolj diskretnih kot na navadni plaži, kjer te od morale in nemorale? loči samo ena mala krpica .
pač ne gledaš pa je ma kaj jaz vem sploh se to še nisem vprašal !
če je kaka dobra mačka normalno da rajca sam če pa ni dobra….ma ne vem mi je čisto vseeno kdo tam zdraven mene leži .
Da, Lojzka, prav imaš. Leta in leta sem hodila na FKK plaže in tam sem se dobro počutila. Skrb za higieno je bila na ravni sprejemljive kulture, ljudje so bili, z malenkostnimi izjemami tudi na ravni kulture, ki je na veliko veliko višjem nivoju, kot na tekstil plažah. Se pa seveda povsod pojavijo izjeme, ki sicer le potrjujejo pravila.
marija1
Sanja!
Poslušaj Lojzko! Odgovor vreden čiste desetke. Včeraj sva se s punco vrnila z morja. Že kar nekaj let redno zahajava na FKK plaže in lahko ti garantiram, da je resnično tu razmišljanje drugačno od tistega na tekstil plažah. 10.000 SIT za kopalke – neumnost. Poskusi eno samo kopanje v morju brez vsega na sebi, pa ti bo stvar postala jasna. Za ta denar si raje za kakšen dan podaljšaj dopust, namesto, da podpiraš tekstilno industrijo. Za poglede se pa ne sekiraj. Človeško je gledati okrog sebe. Do sedaj pa še nikoli nisem imel občutka, da bi kdo na plaži ocenjeval ali je moj prevelik ali premajhen, ali ima tista dovolj velike ali premajhne prsi, ali ima celulit, strije,…, na plaži “na drugi strani ograje” pa se mi je to dogajalo. V čem je razlika med majhnimi golimi prsmi na FKK in med velikimi v podloženem modrčku na tekstilni – samo v “embalaži”!!!