fizioterapija za otroke v Šiški
Živjo!
Sicer se glede na datum pozno oglašam pa vseeno. Tudi pri nas imam doma desetmesečnika in
ima tudi diagnozo hipotonost in asimetrije. Ker so v našem rednem zdravstvu nevrofizioterapevti precej zasedeni sem se odločila, da pokličem gospo Tatjano Breznik v Ljubljano, če mi lahko vzame otročka na terapijo. Po telefonu je zvenela prijazno in sem se jo prav razveselila z misliljo, da je tako prijazna tudi z otroki. Ker sem od precej daleč in sem se morala tja voziti skoraj uro in pol in ker nisem vešča Ljubljane sem zamudila na terapijo celih 10 minut. NA knezovi ulici kot je rekla namreč nisem mogla parkirati.Sem jo klicala na telefon, da ji povem, da bom 10 minut zamudila, a se ji je oglašala le tajnica. Ko pridem tja, sem bila presenečeno razočarana, kajti take hudobije še nisem srečala na tem svetu. Zato sem se odoločila, da vam to tudi sporočim. Samo k Breznikovi nikar, če ste od malo dlje, kajti malo boste zamudili in vas bo postavila pred vrata. Tako se je zgodilo meni. Z otročkom pridem tja (naj povem, da se pretirano rad ne vozi in precej joka) in mi zabrusi, da ima ona samo redne in vešče stranke, da naj kar grem. Ko sem jo prosila za nov termina ter se ji opravičila, da sem zamudila 10 minut jo je prav malo brigalo. Po telefonu mi je rekla, naj izberem termin,ki bo odgovarjal otročku, ko pa me je tam postavila pred vrata in ko se mojemu malčku ni sanjalo zakaj se gre in zakaj se vozi gor in dol za brezzveze, jo je pa prav malo brigalo. Tako brezsrčnega človeka kot je Tatjana Breznik še nisem srečala in prav sram jo je lahko. Lahko da se spozna na svoj poklic, a tega nisem mogla spoznati. Še danes ne morem vrjeti, da se mi je zgodila kaj takega in potem naj bi tako brezbrižen človek delal v zdravstvu in z otroki…ja si ne predstavljam,,vrjetno je res bolje, da
nas ni vzela.
Vsem pa veliko sreče pri izbiri nevrofizioterapevtov.
Pozdravljene,
mi smo imeli pri najmlajsi hcerki tezave, ko je zacela hodit. Hodila je po prstih in ze ko se je rodila je imela stopala obrnjena navzven. Takrat so nam v razvojni ambulatni priporocili nevrofizioterapevtko, ki dela v okviru zavoda Tamala. Oglasili smo se tam, se dobili na individualnem posvetu in se udelezevali telovadbe za mamice z dojencki, ki imajo kaksne tezave. Jaz sem zelo vesele, da sem naletela na njih saj danes ni sledi o kaksnih tezavah. Smo se pa s puncko res vsi ukvarjali, dosledno delali vaje, kot nam jih je fizioterapevtka priporocila in resili nas problem.
Srecno mamice in cim vec prijaznih ljudi in izkusenj vam zelim.
Lota
Pozdravljene,
Tudi jaz se oglašam glede fizioterapevtke Breznik Tatjane. Tudi meni se zdi brezbrižna.
Moja zgodba je namreč taka. Sem doma iz Dolenjske in sem ravno tako zamudila na terapijo kot pravi SanjaL 12 minut. Sicer moja napaka, a nažalost ne poznam Ljubljane in sem precej
časa iskala parking. Tam, kjer mi je Breznikova rekla, so mi sostanovalci svetovali, da naj zaradi
redarstva raje grem drugam. Ko pridem tja z mojim malčkom, me ravno tako ni hotela vzeti, češ
da nisem vestna. Res se mi zdi čudna in brezbrižna do otrok. Mi je šlo kar malo na jok, saj v obe smeri porabim skoraj 3 ure. Taki so ti privatniki, sedaj ko imajo
dovolj strank, če v rednem zdravstvu ne prideš pogosto navrsto in želiš jiti samoplačniško se pa
že takole zmišljujejo, da te lahko postavijo pred vrata. Če bi jim manjkalo strank, bi sigurno ne komplicirali.
Ja res, če se odločate za dobro fizioterapevtko..Tatjana Breznik prav gotovo po mojem mnenju ni pravi naslov.
Prav tako ne morem vrjeti, da lahko dela tak človek z otroki. Človeška hudobija ne pozna meja ;-(.
A, dajte, dajte, punce. Pa še hudobijo ji pripisujete. Moja punčka gre občasno k Breznikovi, ko v zdravstvenem domu fizioterapevtka zboli, ima dopust. Ali pa ko se mi zdi, da potrebuje še kakšno terapijo več. Breznikova je kot prvo odlična terapevtka. In kot drugo je do otrok zelo prijazna in jo imajo radi.
Dajte malo razmišljat. Če bi ji ne bilo mar za otroke, bi bilo zanje najbolje, da vi zamudite pol ure, ona z otrokom dela 15 minut in potem pride naslednji in mora končati. Vi ji tako morate plačati celo uro. Če ji ne bi bilo mar za otroke, bi bilo idealno, da vsi zamudimo in ona tako dela veliko manj, se vam ne zdi? Gospa pač pričakuje, da pridemo točno in da ona lahko z otrokom oddela tistih 45 minut, ki jih računa. Meni se to ne zdi nič pretiranega, nobena tako strašna zahteva. Sploh prvič, ko človek ne pozna poti, naj bi šel toliko prej od doma. S tem pokaže tudi neko resnost. In meni je razumljivo, da hoče resne starše, ker če starši težav ne jemljejo resno, tudi fizioterapija ni dovolj. Ker starš mora zadevo vzeti resno in potem doma z otrokom delati, drugače je vse zaman. Believe me, I know.
Mi hodimo z našo punčko na fizioterapijo v zdtravstveni dom in poleg tega še k eni privat terapevtki. Obe sta dobri in tudi zelo prijazni terapevtki. A za zamudnike imata vsaka svoj način. Če v zdravstvenem domu pridejo na terapijo deset mimut prepozno, jih tudi odslovi, ker noče, da se ji čez dan nabirajo zamude. Pri privat tetapevtki pa se nam je že parkrat zgodilo, da smo morali čakati 15 minut, ker je zaradi enih zamudnikov imela ves dan 15 minut zamika. Včasih je z dojenčkom težko čakati 15 minut na hodniku. Ampak to je pač stvar pristopa, zato terapevtka ni dobra ali slaba.