Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Fizioterapija in masaže Fizioterapija-Evropsko središče Mb

Fizioterapija-Evropsko središče Mb

Pozdravljeni,
že drugo leto zapored se lahko vpišemo na študij fizioterapije v Murski Soboti (ki pa spada pod Evropsko središče Mb). Sicer je način študija možen le izredno, vendar kdor si res želi iti na fizioterapijo in se mu ni uspelo vpisati na fizioterapijo v Lj(zaradi visokih omejitev), je to vsekakor en način do želenih sanj. Mene osebno zanima, če kdo ve kako uspešen je ta študij v Murski Soboti? Izredno stane tudi kar precej in me zanima, če je ta denar vreden kvalitete tega študija?
In še nekaj: Zanima me, če bi lahko potem pri iskanju zaposlitve nastopile težave, ker si pač ta študij hodil izredno (eni pravijo da je izredno veliko lažje) in še v Mursko Soboto, kjer ravno (še) ni najbolj priznan študij? Sama imam občutek, da je veliko več vreden dokončan študij fizioterapije v Ljubljani..

Pozdravljena!

Program je izjemno dobro zastavljen in zahteven, tako da boste pridobila veliko praktičnega kot tudi teoretičnega znanja. Menim da je studij vreden tega denarja.

Pri zaposlitvi ne bo nobenih težav, saj je študij priznan iz strani Ministrstva – fizioterapevt je fizioterapevt.

Bi lahko izvedela kakšni so ti stroški?
In če je možno tudi redno študirati, je to tudi za plačati?
Hvala.

Svetujem vam, da se obrnete direktno na izvajalca programa, saj so morda letos kakšne spremembe.

Sama hodim na fizioterapijo v MS in sem ZELO ZADOVOLJNA.
Študenti se imamo super, čeprav je študij zahteven.
S prijaterlji, ki študirajo v Ljubljani smo ugotavljali, da je raven naučenega (do drugega letnika) pri nas celo višja!

LP, Maja

Maja, tudi jaz se zelo zanimam za ta študij v MS 🙂 mi lahko pustiš kak svoj kontakt, da te kaj bolj konkretnega vprašam. Res bi bil vesel 🙂
Lahko pa ti kontaktiraš mene na [email protected]
Hvala 🙂

maja1111, zivjo!

Bi se lahko lepo prosim se meni oglasila na mail [email protected]
razmisljam o tem, da bi se jeseni vpisala na fizioterapijo pa ne najdem nobenih informacij iz prve roke

lp, tamara

Vse te odgovore imaš na spletni strani izvajalca http://www.esm.si

Morali bi naredit tekmovanje, da bi videli ali so boljši tisti fizioterapevti v MS ali v LJ.

Letos se je študij podražil in je 3900 evrov na letnik, a sem slišala da je mogoče dobiti študij na kredit. Plačaš študij šele po diplomi, ko se zaposliš. Baje je velik naval. So pa vsi zadovoljni. Nisem še skoraj slišala nezadovoljnega fizioterapevta ali študenta na Evropskem središču Maribor.

Jaz sem tudi slišala, da so študenti ful zadovoljni in prav z veseljem hodijo na ESM, čeprav je študij zahteven.
In baje, da za službo sploh ni problem, ker se že ve po bolnicah kako je to kvaliteten študij.
Moji kolegi, ki hodijo so tako zadovoljni, da se hoče prijateljica letos iz LJ prepisat, samo ne ve, če ji bojo pustili glede na naval v MS…

PRVIČ: namesto da poslušate bedarije, raje pojdite na zavod za zaposlovanje in boste ugotovil da službe ni tako lahko dobit. Sama se tega zavedam, ker sem diplomirana ft in sem se zaradi pomanjkanja službe v okolici mb, morala zaposliti v ljubljani. Tako da prosim stopite z oblakov in začnite prevejat informacije!

DRUGIČ: kvaliteta študija? Mislim da pove dovolj dejstvo, da je moja bivša sošolka v Lj 2x ponavljala 1. letnik, potem pa se je vpisala v Mursko Soboto in sedaj dela izpite z osmicami in devetkami. Polek tega pa vam že zdrava kmečka pamet pove, da se negdo, ki ob študiju dela nemore toliko naučit kot negdo, ki je cele dneve preživel na faksu in na klinikah, prosti čas pa posvetil učenju.

Malo začnite razmišljat!

LP

Špela87, ampak službo si dobila. Pač, je pa vse centrailizirano v Lj.

Ali obstajajo delovna mesta za fizioterapevti v okolici MB?

Zadnjih 10 let je poklic fizioterapevta skos uvrščen med najbolj iskane poklice v Sloveniji. Poglejte statistiko in boste videli 🙂
To ni dobra novica, ker to pomeni, da pacienti ne dobijo fizioterapije takoj po operacijah, kot bi morali dobiti, saj so pri fizioterapevtih dolge čakalne vrste. Žal se morajo zato pacienti, ki želijo dovolj hitro dobiti fizioterapijo zatekati v Avstrijo in si tam sami plačati stroške zdravljenja.

http://www.boltop.si/Akt.aspx?ID=2

http://www.zdravstvena.info/zaposlitev/tag/zaposlitev-fizioterapevt

http://www.zd-loka.si/

http://www.mojazaposlitev.si/prosta-delovna-mesta?_action=submit&keywords=fizioterapevt&podrocja=&regije=&izobrazba=&delodajalec=&cas_objave=

Eto, samo nekaj oglasov v nekaj sekundah 🙂

živjo..jst sm pa že kr nekej informacij dobila od študija fizioterapije na esm..zanima pa me še kako je z delom ob študiju…a znese da še kj zravn delaš..al to sploh negre? že vnaprej hvala za odgovore

zivjo,
jaz sem se pa letos vpisala na esm fizioterapijo pa me zanima če je se kdo ki je iz ljubljane in se bo vozil v ms na vaje da bi mogoce delili stroske?

Letos se je študij podražil in je 3900 evrov na letnik, a sem slišala da je mogoče dobiti študij na kredit. Plačaš študij šele po diplomi, ko se zaposliš.

POZDRAVLJENI. ZANIMA ME ČE KDO VE ALI JE TO RES MOGOČE HVALA

Uroš, mislim da je to mogoče, a moraš podpisat pogodbo z banko. Se pravi, če ne plačaš šolnine, te terja banka.

Vse je na njihovi spletni strani. almamater.si

eh… jaz si res želim na ta študij, pa žal nimam bogatih staršev… Morda mi znese, če omogočijo tudi na več obrokov… ? :/

New Report

Close