Že kar nekaj časa se odločam za fitnes, saj je čas, da zaživim aktivno! Zdaj se mi končno zdi, da sem našla nekaj pametnega: fitnes Sport Club! Pozna kdo, ima kakšne izkušnje, nasvet?
Če morda kdo ve, kje je Gortanova ulica v LJ, bi tudi lepo prosila. Sama delam v Šiški, tako da ulic preveč ne poznam.
LP
Ta fitnes se nahaja na Kodeljevem, tam kjer je Fakulteta za šport in bazen Kodeljevo.
Moj bivši hodi tja in je zadovoljen. Tudi ko sva primerjala cene, je ta fitnes malo ugodnejši, kar nekaj je tudi slavnih oseb (Erik Ferfolja, Pečo iz Radia Hit, hodil je tudi Vuga …).
Jaz sem bila tam pred šestimi leti, pa se nisem dobro počutila, tako da hodim raje drugam.
če si iz Šiške, imaš kar nekaj bližjih fitnesov.
Meni tudi fitnes na Gortanovi ne sede.
Sicer ne vem, ali so v zadnjem času kaj prenavljali, ampak ko sem jaz hodila (tri leta nazaj) je bil zelo majhen, premalo kardio naprav, vedno si moral čakati, tudi zjutraj. Isto tudi na fitnes napravah.
Če ti je fitnes že tako ali neko bolj kot ne muka, potem je res fino, če se tam dobro počutiš, ne pa da se moraš skoz nekaj umikat in čakat.
Sunny je recimo meni zakon, samo cena …
Ko sem gledala cene, se mi ne zdijo pretirane, za 3 mesece Suny fitnes 120 evrov. Saj so take cene tudi pri nas s to razliko, da za ta denar že dobim osebnega trenerja, ki mi sestavi jedilnik in imam enkrat mesečno masažo zastonj.Najbrž je fitness kar dobro opremljen tamle v Sunny- saj je bila taka reklama,to pa tudi odšteje ceno. Je pa isti šmorn kot praviš ti piff v Žusterni fitnes, kjer sem se morala umikat, pa čakat, ker je mali. Pa me je enako minilo,pa sem šla drugam.Ne vem kako je zdaj, ampak če že plačam želim iti kamor mi paše, na orodje mislim in na prostor.
Tisti ki imajo čez fitnes sportclub so eni redkih, ki res vejo kaj delajo. Moje mnenje je takšno ker sem pač videl nekaj 100 fitnesov, po evropi in ameriki. NEkaj časa sem kot kondicijski trener reprezentance namreč hodil samo po fitnesih. Sportclub je res eksemplar enega takšnega uspešnega trendovskega fitnesa. Ampak naj te razočaram. Ne dolgo nazaj so se na sportclubu odločili, da želijo ohraniti nivo kvalitete tudi s tem da ne vpisujejo novih članov. Do nadaljnega jasno.
Če upoštevaš moj predloge se mi ne zdi slab fitnes center Panter v stegnah, tudi konex ni ravno slab (predvsem higiena mi je tam všeč), kmalu pa se bo odpru prenovljen fitnes na Ježici tam ko je kopališče, odpru pa se je tudi prenovljen fitnes Metulj, tam kjer je bil včasih goodlife. Fitnes MEtulj ima sedaj najnovejše naprave.
V SportClubu so res trenerji, nekaj najboljših v Sloveniji. Ampak! Večina s strankami klepeta in zaseda mesto, ki ga je v SC zelo malo (gužva je res ogromna). Lastniku ze nekaj časa dol visi za fitnes in na veliko propagira in sili člane jest Herbalife. Poleg tega je pred ene dvema letoma šel v prenovo fitnesa. Naprave (trenažerje), ki so bile ergonomično oblikovane in porazdeljevale silo enakomerno po celotnem gibu je zamenjal z novimi, lepimi a za trening slabšimi.
Tist nivo kvalitete, ki ga omenjaš je pa bullshit. Omejijo skoraj vsako leto januarja, ko je naval ljudi tak, da so vrste … pred recepcijo ker zmanjka ključkov od omaric, pred kardionapravami, še za uteži je vrsta … In smo se začeli bunit in zahtevali denar nazaj. Vsako leto ista zgodba. In posledično “omeji” vpis za kak teden. Garderoba je katastrofa, čistoča totalno poden, do omaric je tako ozko, da lahko hodi naenkrat le eden.
Cena je morda nižja, a z razlogom!
Sport Club – sama sem hodila ke cca 3 mesece in nikoli več me ne bodo videli tam. Namreč tako kot je napisal JAnez, cena je nekoliko nižja vendar z razlogom. Cena je tudi eden od glavnih razlogov za gnečo. Človek hodi na fitness z razlogom, da se ob telovadbi tudi sprosti. Tam je to nemogoče, prvo spoloh natelovaditi se, ko pa so vse naprave skoz zasedene kaj šele sprostiti se, ko pa je tako majhen in moraš konstantno poslušati fante na pumpmašinah kako se derejo. Mnogi drugi fitnessi so večji, naprave dosti bolj razporejene tako da….
Opazila sem, da se spoznate na fitnesse. Imam eno vprašanje. Glede na to da mi kartdio vadba ne sede sploh, sem se navezala na določen fitness, ki med tekom omogoča gledanje ”tv programov”, ker je tv skupaj s kardio napravo. Tako mi čas hitreje mine.
Bi mi znali povedat v katerih fitnessih v Ljubljani bi lahko našla podobjo opremo?
Hvala
Sam tle ne it – o moj bog kaki arogantneži – sploh ta šef ki misli kaj je, ki se ne zna obnašat, enako tudi drugi zaposleni. Da jih ni sram. Glasen je, da ga po celmu fitnesu slišiš. Pa pucajo takrat ko se hočš it tuširat, da še miru nimaš (in to v ženski kopalnici čistijo moški, da se razumemo…). Da ne govorim o tem, da hodijo vmes v telovadnico po kake stvari, ko mi treniramo, itd. Vmes na fitnesu pa ti vsak mesec napravo drugam postavijo, da ko prideš z dopusta ne veš več kam jo je dal in jo iščeš kt da si malo munjen. Grejo se sami svoje mojstre, imajo umazano, v kopalnici prav zaudarja in poznam 3 podjetja, ki so zaradi glivic šla drugam. Namesto, da bi kupili nove in boljše naprave. Ta fitnes je že zdavnaj pase – zaradi naprav, in najbolj zaradi odnosa do strank.
Pozdrav!
Morda alternativa klasičnim fitnesom, kjer boste imeli ves čas treninga vodstvo izobraženega trenerja (čistoča in mirnost okolja mislim, da je zagotovoljena). Stvar poteka v Ambrosiji. Več info na:
http://www.bodyteam.si/osebni-trener/
lp