Najdi forum

Fitnes Radovljica, Kranj?

Bliža se slabo vreme in zato bi si želela obiskovati kak fitnes v Radovljici ali Kranju, zato me zanima kaj priporočate oziroma s katerim imate izkušnje. Saj veste, če je dobro vzdušje in če so naprave v redu, je tudi vadba užitek.

LP

Jaz hodim v fitness Irena v Kranju (Labore) in sem zelo zadovoljna. Predvsem ni gužve.

metka,tko ti bom rekla:

V Kranju so definitivno boljši fitnesi kot pa je Krpan v Radovljici (to je kar se trenažerjev tiče),v Radovljici pa je boljše vzdušje.Šefa Mateja osebno zelo dobro poznam in morm rečt da čist z vsakim obiskovalcem poklepeta.Itak je tam zaposlen samo on tko da pozna vse ki tam trenirajo.Men je ful kul ker usekava kako debato (pa ni nujno o fitnesu) pa kakšen vic pove…Faca je!

Ja,mašine so mal bolj stare sam to pri treningu niti ne sme bit ovira ker se glih tko da trenirat na teh kot na onih malo novejših.Cene so pa izredno nizke,pomojem celo najnižje daleč naokoli.Za mesečno karto naprimer odšteješ ne vem točno al 6.500 al 7.000 SIT.Če si pa študent pa seveda daš tolk manj…Če greš recimo vprašat na Bled al pa v Kranj,ti bojo povsod zaračunal najmanj 8.000 SIT,če ne več!Mislim da je na Bledu cena 10.000 SIT!!!

Men je tam všeč ker nisem tolk zahtevna.Za bolj zahtevne pa to glih ni.Pa tipčki tud kr dobri hodjo trenirat-posebej v večernih urah…Njamy!

Zanima me ce imajo tudi kako tekaško stezo, ker ko je bolj prijetno vreme rada tečem.

ja.mene tud to včasih moti.Žal nimajo tekaške steze…

Lohk pa tečeš po tekočih stopnicah ki jih imajo.Sej je tud fino,veš?Se še bolj prešvicaš.Če se ti gre pa za lavfanje…Kdo pravi da po stopnicah ne morš tečt???Je še večji učinek…

Jaz sem začela hoditi v Poršport v Stražišče pri Kranju. Mi je kar všeč pa še vse so mi lepo razložili, ker sem bila prvič na fitnesu. Zdaj sem pa kar lepo noter padla in hodim vsak drugi dan.
Naprave imajo v redu – dva kolesa, orbitrek, steper + ostale naprave za vadbo + proste uteži. Je pa precej novo. Pa še poceni je – imam študentsko karto in me pride na mesec 5.000 SIT za neomejen obisk.

New Report

Close