Najdi forum

fit-fun, millenium

Spoštovani!

Rada bi vedela, kakšne so vaše izkušnje v različnih fitnesih v Ljubljani, zanimata me predvsem fit-fun in Millenium. Rada bi se namreč shujšala, moj problem je spodnji del telesa, ki ga nikakor ne morem stanjšati, če hujšam, hujšam v zgornji del telesa, da mi je že prav neprijetno, spodaj pa …

Hvala za pomoč!

Lep pozdrav

živjo

v milleniumu se nisem bila, sem pa prb. pol leta hodila v fit&fun. lahko ti povem, da imajo krasne vaditelje in vaditeljice (predvsem za aerobiko), me je pa zelo zelo motila “guzva”. prav zaradi tega sem zacela hoditi v drug klub.

lp,
m.

Kolk pa je te guzve? A full full, al sam pac guzva je? A cez cel dan, al sam tko bol zvecer?

najbolj, sa greste pogledat

v fit&funu je taka guzva, da si skoz v nevarnosti, da te bo kdo brcnu, boxnu… najbolj obiskane so ure TNZja in tae boa.

V Millenium sem hodila na aerobiko približno en mesec in vam moram povedati, da mi je bilo na začetku vse super, potem pa se je začelo; veliko ljudi v premajhnem neprezračenem prostoru, premalo tušev, gneča v garderobi, zamujanje vaditeljev na dopoldanske ure vadbe, ne bi omenjala imen, še posebej velja to za moške vaditelje, ki na nekatere ure sploh niso prišli…. Na koncu koncev pa še visoke cene, in skoraj nič popusta na študente. Če imate željo po dobri vadbi, pojdite drugam!!!!! Če pa imate veliko denarja in ogromno živcev pojdite v Millenium!!!!
L.P.

Jaz priporočam Športno društvo Tabor, Tabor 13 v Ljubljani. Ni gužve, pa še ni tako komercialno kot razni fitnes klubi.Aerobika 2 krat tedensko za celo šolsko leto je okoli 20.000 SIT. Super pa je tudi psihofizična vadba (kombinacija aerobike,sproščanja in joge).
Malo sem izračunala, da v fitnesu dobijo za eno uro aerobike vsaj 30.000 SIT.
Dober zaslužek!

New Report

Close