Fistula?
Pozdravljeni!
Pred pol leta in več se je možu začel delati izpuščaj na obrazu.Najprej si nismo delali skrbi, sedaj pa opažamo, da se zadeva nekako veča. Prvotno smo mislili, da je od zoba (fistula?).. pa ni, ker ga zob ne boli. Ob stiskanju pritečeta ven kri in gnoj. Kaj bi to lahko bilo?
Če je fistula – kakšno je zdravljenje? Ali je najboljša rešitev izpuliti zob? Kaj pa potem “znamenje” na obrazu? Narejenih imamo tudi nekaj slik, pa ne vem, kako bi vam jih posredovali.
Lep pozdrav;
Spoštovana nnova,
ne razumem vprašanja. Ali ima mož fistulo ob zobu ali le izpuščaj na obrazu? Iz katere spremembe priteče ob pritisku kri oz. gnoj?
Slike lahko naložite na splet (shrani.si, moj album,….) in pripnete povezavo. Če želite, lahko povezavo tudi izbrišem, tako slike vidim le jaz (to vsekakor napišite).
Pozdrav;
tudi mi ugotavljamo, če je sprememba od zoba ali ne. Zobozdravnik pravi da ne, dermatolog namiguje da je to fistula. Zob ga ne boli, pravzaprav je samo škrbina, tudi v ustih oz. na sami čeljusti ni sprememb, ki bi namigovale na fistulo.
Sprašujemo za vaše mnenje, če je na podlagi slik kaj razvidno.Želim, da slike po pregledu izbrišete (ne vem, če mi jih je uspelo pravilno naložiti).
Lep pozdrav;