First Sign test
Danes zjutraj sem opravila test First Sign. Danes je 33 dan od dneva zadne menstruacije, običajno mi priteče od 30-35 dneva. Mi je kar žal, da sem kupila tale test in ne kakšnega dražjega, ker sem sedaj v veliki dilemi. Namreč prva črta je bila takoj prikazana, potem pa se je že po 2-3 sekundah pojavil en zmazek še zraven in ne vem ali je to to. Ker ni črta taka, kot bi morala biti, je kar en flekec. Danes mislim kupiti še en test in ga napraviti jutri s prvim jutranjim urinom. Ali mislite, da če kupim Clear Blue, da lahko test opravim tudi danes popoldne in bo veljaven?
Hvala vam za nasvete.
Če je dovolj hormona v urinu, ni pomembno, kakšen test kupiš. Pa tudi sicer, kolikor vem Clear Blue (čeprav med dražjimi) ni najobčutljivejši, prej ti pokaže Baby check. First sign je meni 2x pokazal nosečnost že dan pred predvideno menstr. Ko ni bilo, ni bilo nič, ko je bilo, je najprej pokazalo zelo rahlo rahlo črtico, čez dva dni pa konkretno… Tako da- mislim, da ti bomo lahko kmalu čestitali:-).
Jast sem tudi v prvi nosečnosti delala najprej first sign, nato baby chek, in za potrditev še clear blu. Vsi trije so pokazali pozitivno. Sem pa prejšnji mesec delala clear blu (po porodu namreč še nisem dobila menstruacije),in mi je pokazal plus. Kar konkreten, potem sem bila pri ginekologu, kjer mi je naredil uz, in ni bilo znaku o nosečnosti. Malo sem postala nezaupljiva do teh testov, še posebej do cb, saj mi ni nikoli pokazal lažnega plusa. Ne jemljem pa nobenih zdravil.