Najdi forum

Fir Slim . ali res deluje??

Hej hoj! 😀
Vceraj sem na tv videla oglas za tale Fir slim , no to stvar si oblečeš in neki biomagnetki kao topijo špehec in baje tudi celulit…. Pa me zanima če so kakšne izkušnje glede tega izdelka , ali je spet nateg! :/
no tukaj je ta stvar : http://www.tvnakupi.si/–p-710.html?osCsid=v12ikreduv95jk61hs7kb0v825

Lp.

No, raje sem lepo “bohotna”… kot pa cela prepasana, tako, da verjetno niti dihat ne moreš , kaj pa cirkulacija krvi, limfe????
In pa tisto topljenje… verjetno bolj na račun tekočine… vode, kot pa..
in pa: A JE DOBRA TA STALNA vsakodnevna VEČ URNA POVIŠANA TEMPERATURA??? kako le to vpliva na delovanje organov???
Saj potem res dela telo 100 na uro..od tu pa do kakšnega obolenja pa res ni daleč!

in kako je z možnostjo nastanka krčnih žil???

Maščobe se morajo sprostiti v obtok, priti do mesta kjer se oksidirajo in potem oksidirati. To se dogaja komaj več ur po obroku in čez noč, ko spimo. Za dejansko negativno bilanco maščob pa moraš imeti deficite v kalorijah, nobenih magnetnih topshop obročkov.

Lp

hej,
to res deluje! nosim to dva dni in je noro. zaenkrat je to prva stvar iz reklam, ki reeeees deluje. ne vem, mogoče res da je odvisno od posameznika, ampak trebušček se je kar malce povlekel nazaj. in to v dveh dneh, prej se pa več mesecev te zimske maščobe nikamor in sem obupavala(letos je bila predolga zima 🙁 a ne?). v življenju sem kupila tri stvari iz reklam – ta je tretja in sem čisto evforična. bom pa poskusila še telovadit s to rečjo gor, pa da vidim, če je učinek še boljši ! nosila sem samo čez dan, pa še to ne cel dan in ne celega kompletka. se pa javim, če bodo rezultati čisto blazni. 🙂

Oj tudi mene zanima če to res deluje, zato te sprašujem, če je že kaj več efekta in kateri kos oblačila uporabljaš.
Lp

Zdravo!

Mene tudi zanima ce ima kdo izkusnje s to zadevo. Nameravam si kupiti a nekako neupam ker nevem ce res deluje. Zato res prosim za kaksne izkusnje s tem izdelkom. A to deluje samo trenutno ali res zmanjsa obseg tudi ko to sleces? Koliko casa moras nositi da se vidijo prvi rezultati?

Hvala za odgovor.. Lp

Sem prebrala nekaj komentarjev uporabnic tega izdelka, vendar noben komentar ni pozitiven. Pravijo tudi da je izdelek skoraj nemogoče vrnat, ker je baje “to personal”. Tako, da razmislite preden ga kupite.

A ima še kdo izkušnje z tem?

Zgleda dobro tako preko tv-ja.

ne 🙁

No Tajči Frtajči, rekla si da boš komentirala kako stvar deluje pa se nisi več javila?!

Jaz sem kupila tole http://www.ebay.com/itm/300949208626?var=600143299632&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 in sem res navdušena. Cena 20€, nosim 1 teden in le podnevi pa imam dober centimeter manj v trebuhu in bokih, zdi se mi da je na stegnih manj celulita (mogoče to pravim prehitro).
Ker me stisne takoj pa mi je prav marsikaj kar zadnje leto nisem več nosila.

@ANNJAAAA in kako je s prehrano in gibanjem ješ vse isto kot prej ? nevem no sem skeptična ker sem malo pogooglala in mnenja so mešana … nič jas bom kar prah pobrisla z mojega hišnega kolesa pa migat hihihi : D

Jaz lahko izdelek le pohvalim. Všeč mi je tudi to, da me greje, kožo imam toplejšo, kot če izdelka nimam oblečenega. jaz bi rada zgubila le 2 cm obsega in čeprav sem se vso poletje trudila mi pač ni uspelo.

Gibam se veliko manj kot julija in avgusta, se pa načeloma trudim le časa imam premalo.
Prehranjujema pa se zdravo, veliko zelenjave, malo mesa in maščob.

Osebno mislim, da je hujšanje s samo obleči en tak raztegljiv “steznik” velik nesmisel. Spremenit je potrebno življenski slog, nujna je fizična aktivnost. Ne gre, da si ves dan za računalnikom oz.TVjem, ješ kar ti paše in hkrati hujšaš, preprosto ne gre. Ja uporabljaj sobno kolo.

Anjjaaaa

http://www.ebay.com/itm/300949208626?var=600143299632&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

kako si zdaj zadovoljna s tem izdelkom??

Jaz sem ga kupila dobrih 10 dni nazaj, uporabljam večino hlače, majico sem samo ene 2x, skupaj se mi pa ni zdelo v redu ker sem bila čisto preveč zategnjena in utesnjena. Že v štartu sem si kupila številko večje kot dejansko potrebujem ker ne maram, da me nekaj tišči. Pri nakupu sem razmišljala, če ne bo pomagalo pri hujšanju, bom pa hlače in majico nosila kot spodnje perilo v zimskih dneh. Ne vem ali dela samo moja psiha ali tole zares pomaga, prehranjujem se isto, gibam se isto – se pravi svojih dosedanjih navad nisem spreminjala. 2 kg v 10 dneh in pa 4 cm v predelu trebuha, 2 cm v predelu zadnjice in 1,5 cm na en stegen, se mi zdijo več kot zadovoljivi razultati za 60 kg moje dosedanje teže. Za take razultate sem prej potrebovala en mesec odrekanja in dodajanja rekreacije, ko pa sem se malo spozabila sem imela takoj vse nazaj.

Jaz sem zadovoljna.
Če bo šlo tako naprej bom do poletja dosegla, kar sem si želela že tri leta.

Moti me samo to, da jih splakujem samo z vodo, ker ne priporočajo pranja z detergentom, ki vsebuje ne vem že katero snov. Sicer vonja ni ampak vseeno, bi raje videla da lahko dodam malo detergenta za pranje, že zaradi občutka, da je nekaj res oprano ne pa samo splaknjeno z mlačno vodo.

Pozdravljene, vse ki ga uporabljate že dlje časa, kako ste zadovoljne z izdelkom po daljšem obdobju nošenja?

ima kdo ta fir slim za prodat?

New Report

Close