Finska-Hokej
Hojla Alina!
Ja Alina, jest sem še pred kratkim razmišljal o tem kako bom šel navijat gor na Finsko, hkrati pa si še ogledal severni del Evrope. Tako bi ubil dve muhi na en mah. Hokej mi je poleg košarke najboljši šport, finska pa ena od držav, ki si jo želim obiskati. Kako bi šel tja pa ne vem. Na slovenskem hokejskem forumu se bral, da se bodo navijači organiziral, najeli kakšen kombi itd. Jest bi mogoče šel z vlakom…., al pa kar s svojim avtom in spal v kakšem hostlu ipd. Mogoče bi navezal stike s kakšnim Slovencem.
Ker sem pa sedaj dobil službo in naj bi ravno v tistem času (konec aprila ali začetek maja) opravljal formalne zadeve in začel delati, verjetno ne bom mogu it – nažalost (zaradi hokeja) in srečo (zaradi službe).
Uff kako si želim, da bi premagali Avstrice in ostali v grupi! Komaj čakam.
Lep pozdrav vsem navijačem še posebej Alini 🙂
Ja razmišljam da bi šla! No ja ne sama, s prijatelji kar s svojim avtomobilom.Upam, da nam bo uspelo uskladit vse zadevce glede službe, faxa….ampak kar se tiče športa je hokej tko al tko na prvem mestu, tko da če se bomo odpravili, naj se gor kar pazijo…Obljubim pa vam, da bom navijala tudi za vse tiste, ki ne bojo mogli jet gor zaradi takšnih ali drugačnih obveznosti…sicer vam bom pa poročala ko se vrnem,sem skoraj sto procentna, da bomo napeglal tiste boge avstrijce… :))