Najdi forum

finančna rast in osebnostni razvoj

Ali ste utrujeni od gospodinjskih opravil in nimate časa za nič več, kot še kaj pospraviti? Da? Zoprna reč, ja. In še služba, sedem ur na dan… Morate vedeti, da nekaj ni prav v Vašem življenju, saj imajo upokojenci enake probleme, pa ne hodijo v službo. Gre za to, kako dojemamo čas, saj se nam mladim hitro odvija, ker smo bolj motivirani za kake zabave in hobije, ko si v starejši in v službi, te stresne situacije zelo obremenjujejo, tako da nisi potem motiviran za nič… in greš preprosto spat. Ko smo pa stari, nas pa ponavadi problemi drugih tako pestijo, saj se tudi družimo s svojimi vrstniki in skoraj da nič ne počnemo. In če človek nič ne dela, se začne spraševati, kake probleme ime ta in oni. Kaj se da storiti iz našega življenja, se boste vprašali. Marsikaj, se da. Ampak da bi kaj naredili, potrebujete razlog. Morate se prepričati, da imate tudi Vi lahko večjo plačo, vikend za Savo ali v hribih. Da imate lahko prijetnega moža in ženo. Da bi se nam to zgradilo v življenju, je pomembno, da začnemo o tem razmišljati, vsaj pet minut na dan, in napišemo na list papirja, kaj bi v bistvu imeli potem, ko bi nam uspelo. Kako bi izgledali in koliko bi pricingljalo na mesec. Če boste to naredili, potem ste USOJENI na uspeh, resnično obsojeni na uspeh, le nadaljujte, kajti če odnehate razmišljati o željah, padete tja kjer ste prej bili. Zakaj gre. Pot do Vašega uspeha je vedno čudna z nepričakovanimi rezultati. To pa je zato, ker svet okoli sebe dojemamo skozi miselnost osebe, katera smo sedaj, ne pa skozi miselnost zares uspešnega in srečnega človeka. Kaj to pomeni? To pomeni, da nekoga napol poln kozarec osreči, nekoga pa napol prazen onesreči. Ali dojamete razliko. Česa se veselite Vi, je Vaša stvar, vem kaj mene osrečuje, je pa moja. Vsak razmišlja zase. Vsak je edinstven. Če Vas pa zanima kaj več o tej zgodbi, mi pa pošljite vaš e-naslov in jaz vam nadaljevanje, ki je sestavljeno iz sedem delov. Lep pozdrav.
Mladen T.
[email protected]

Lepo si prepisal… Kdo je že avtor?

holja, mladen t. kaj nam pa tokrat ponujaš?

Jaz pa priporočam jogo, ampak ni profitabilna 🙂

In svizec zavije čokolado… zeh, zeh…

Mladen, kako pa si predstavljaš zaposlitev, saj omenjaš sedemurni delavnik? Večina nas dela po več ur dnevno. Misli, ki si jih natrosil, so mi nekam znane. Kar vidim večjo gručo ljudi, ki sedijo v dvorani… zavzeto poslušajo, kako bo odslej drugače… kako bo v njihove denarnice začel curljati denar… kako bodo odslej imeli načrte za svetlo prihodnost… jih tudi uresničili… vikend na morju,… dopust v Grčiji… kako bodo postali ‘diamantni’… Vmes večkrat vstanejo, zaploskajo… spet sedejo. In tako vikend za vikendom. Tudi v Tivoli je kdaj treba, če ne drugega – v spodbudo tistim spodaj, ki bodo delali zate.

Saj je lepo, da si vztrajen in da iščeš potencialne sodelavce tudi s pomočjo interneta. Smola je v tem, da je stvar že izpeta. Stara plošča pač. Stvari gredo naprej. Si ne bi izmislil kaj novega, bolj ustvarjalnega?

A se vidite v življenju kot to, kar počnete sedaj? Če se, in če veste, da to ni res, ste se sposobni zlagati še pri marsikateri bolj pomembnejši stvari in odločitvi. Bravo. Vsak ima svoj prov, jst Vam ga popolnoma dam. Sej nimam nič proti Vašemu mišljenju, pravzaprav je lepo, da smo si različni, a vseeno, ste se vprašali, kakšen bo končni rezutat. Jaz za mojega Vem, kako pa naj za Vašega vem, nimam pojma. Ampak vseeno, računalnika mi ni nihče kupil. Sem ga pač prodal po delih, tako, da mi je le par stvari ostalo, in sem tudi dobil še več denarja kot bi sicer. Treba je vase verjeti. Jaz verjamem v vsakega posebej, vsakega, ki pokaže neko indikacijo, da gre naprej, da raste, in da ima odličen odnos do ljudi. To se je nekoč prav dobro izkazalo, ko sem se v prst urezal. Imel sem povoj na roki in nekateri so me v službi vprašali, ali sem se v službi, ali doma, nekateri so pa pokazali, kako se lahko poistovetijo z menoj in mojo bolečino, in so me kaj več o nezgodi vprašali. Taprvi so pokazali skrb, da bodo morali namesto mene delati, tadrugi so pa sočustvovali. In jest sem za druge, kam sodite vi, ne vem. Vprašajte se, s kom se družite in kake stvari govorite. Če ste v prvi skupini, Vam potem svetujem, da tam ostanete, ker vas bo le ena oseba od tam premaknila. To ste Vi sami. Če ste v drugi, vas pa vljudno povabim na srečanje ljudi, kateri verjamejo v diamantno življenje, veliko srečanje, da vam ne bo jasno, v kaki megli sedaj živite, če živite ali životarite, in če mislite, da tele stavke prepisujem iz kake knjige, oprostite, se ne bom več tu pojavljal. Ponosen sem na svoje delo, svoj posel, uspešnega me pa dela predvsem to, ali se osredotočam na ljudi, ki so negativni do vsega, ali pa na ljudi, ki so pozitivni in bi šli radi naprej.
Hvala vsem in brez zamere. Srečanje je v nedeljo zjutraj. Karta je 2800. Imam še tri karte za tadruge. Lep pozdrav

Ha,ha,ha…
Pravljica o uspehu – če ni denarna piramida je pa amway ali pa kaj drugega podobnega. Ja kako že pravjo naši južni sosedje: ima ludih i posle rata.

Ha, ha, ha … stara formula za nove izdelke!Amway je že preteklost, Golden tudi, a najbolj donosen posel v tem trenutku je ********* – prodaja čudežnih tabletk za hujšanje, ki pa so (mimogrede) kar zasoljene. Ob tem pa moraš še stradati, boljše je stradanje brez bombončkov, pa še bolj zdravo je kot umetna kemija (umetni vitamini). Na vrtu le zraste kakšna hruška in jabolka, polna vitaminov (seveda če se ni drevo posušilo od suše).

Lep pozdrav in obilo poslovnih uspehov

New Report

Close