film the last samurai (in podobne hollywoodske bedarije)
ko sem pogledal film “the last samurai” sem bil presenečn. Res. Ampak ne pozitivno. Scenarij že viden, konec sem pričakoval da bo tipično hollywoodsko mačističen, ampak RES nisem pričakoval da bo tom cruise od useh samuraijev (kulk ene 500 jih naj bi blo) edini preživel. Omg in LOL. Skratka,scenarij je skor popolnoma identičen Matrici. Če gremo po korakih…
1.) tom kruz (keanu reeves iz matrice) sta ujeta v svojem svetu. Nič se jima ne sanja.
2.) tom kruz beži pred samurai in se spoprime z njimi, neo beži pred ludekim iz matrice
3.) toma kruza sprejemjo med samuraie, neo pride v “real world”
4.) oba dva sta zgulena v novem okolju, a skozi čas se privadita in postaneta “the best of the best”
5.) oba dva srečata v novem svetu neko žensko, s katero imata nekaj (neo ma celo zvezo, kruz pa sam poljub in preoblačenje heh)
6.) oba dva se spopadeta potem s primarnim svetom, kjer sta bila (neo vs. svet kjer je biu prej, samurai kruz vs. belci, na kateri strani je biu prej)
7.) boj je spektakularen (kao)
8.) na koncu zmaga dobro (d0000hhhhhh če je hollywood made)
9.) edino usoda glavnega junaka me je presentla pr kruzu…dejstvo, da je marširal v napad proti strojnicam in je edini preživel je več kot smešna:)
skratka,svaka čast to hollywood kak bedni so…maš zgodbo ki se dogaja v prihodnosti in zgodbo ki se dogaja v preteklosti in še to ne morjo dost različno nardit…morjo pretiravat do konca:) Tešk je najdit dobre filme dandanes:) Tarantino je še edini up :PPPPP čeprav ma tut čidalje bolj hollywoodske fore, pa dobr…usaj zna šokirat folk..če že z nasiljem ne, pa z dobro režijo in scenarijem (šund, skladiščni psi ..)
10.) ti maš izgleda mal preveč časa
11.) stfu
Ma ja, sej maš čist prav!
Pa pojdi raje ven in ne v kino! Najležje je kritizirat…
No, hvala da si me spomnil…. še tale film moram it pogledat, pa Polly, pa Trojo ….. :))))
Sam cajt za v kino je treba najti :))
Če maš rada zgodovinske spektakle je Troya mus! 🙂
klap klap… me veseli, da smo pametnejši kt Američani.. ampak filmov pa Slovenci tut na ameriškem nivoju nimamo..a ni bedn to..:)
lp
Ja najlaži je kritizirat.
Jest grem v kino se sprostit. Uživam v vsaki zgodbi (pa če je to komedija, grozljivka, drama, akcija…), čisto se vživim in ne razmišljam o tem, kako so to snemal, ker film ima podoben scenarij…
Filmi in knjige so zato, da vsaj za kratke trenutke pozabimo na naše težave!
Priznam pa, da mam raje filme, ki so posneti po resničnih dogodkih kot (npr. Schiendlerjev seznam) kot pa te mačo filme :))
lp
Forum je zaprt za komentiranje.