Najdi forum

fibromialgija

Pozdravljeni!
Preseneča me, da se ni še nihče odzval na objavljen odgovor ministra za zdravje ter Veronikino in mojo ponudbo za srečanje, vas ponovno pozivam, da se oglasite z vašimi mnenji, mogoče vašimi zgodbami, ki bi jih kot priloge, vključno z dodatnimi vprašanji, preko poslanske skupine poslali ministru za zdravje. Glede na to, kakšne pomoči smo oz. nismo deležni bolniki s FM, menim, da lahko pričakujemo kakršen koli premik le, če se bomo združili in tako opozorili stroko na vse mogoče težave, ki nas pestijo, vključno z marsikdaj skrajno neprimernim odnosom stroke.

lp
Slavica

Spoštovana gospa Slavica Žgajner!

Danes mi je dr. Popovič potrdil diagnozo. Imam fibromialgijo. S simptomi bolezni sem bila seznanjena, vendar me nihče ni hotel obravnavati.
Ali drži sestanek v Trbovljah, 31.1. ob 10.00 na želežniški postaji?
Ali me lahko prosim obvestite.

Lep pozdrav Bernica Hočevar

Potrjujem datum srečanja v Trbovljah, ovira so le snežni zameti, kar pa vremenska napoved ne napoveduje. Prosim vse udeležence, da si zabeležite morebitna dodatna vprašanja, ki jih bomo na srečanju oblikovali in poslali v odgovor ministru. Napišite vse, kar se vam bo v tem tednu porajalo ali zgodilo, predloge za delo, izkušnje…, vse, kar smatrate, da je pomembno za naš prvi sestanek.
Veselim se srečanja, saj verjamem, da nam bo uspelo uresničiti zastavljeni cilj. Prosim vas, da do četrtka sporočite udeležbo, lahko se poslužite tudi mojega telefona.
Lep pozdrav!
Slavica

New Report

Close