fibroadenom
Pozdravljeni
Tudi sama imam omenjeno diagnozo na dojki, pa me le zanima, če lahko savna in shujševalne terapije z bodywrapom( celica, ogrevana na 27 stopinj) kakorkoli spreminijo stanje le-tega.
Vključila sem se namreč v Lineo Snello, pa želijo vedeti ali je ta način vadbe varen. Naj povem ,da drugače redno hodim na aerobike, dvigujem uteži in sem na splošno aktivna.
Fbnm imam že 2 leti in hodim na redne preglede, stanje je enako.
Hvala
Glede savnanja, ne vidim nobenih zadržkov. Shujševalno terapijo bodywrap, pa ne poznam prav dobro, niti njenega principa delovanja, zato bi težko ocenila ali je za vas primerna ali ne.
Vem pa to, da bi moral vsak izvajalec kakršnekoli terapije, poznati vse možne stranske učinke in vam jih pred pričetkom terapije tudi primerno predstaviti.
Če nimajo odgovorov na vaša vprašanja ali če sem iz vašega pisanja pravilno razbrala, celo vas, kot laika sprašujejo, če je to v primeru fibroadenoma varno, potem previdnost pred pričetkom vadbe vsekakor ni odveč.
Pozdravljeni!
Mene pa zanima če je lahko pregled z metodo BreastScan opravljen tudi na prsih po posegu
prsnih vsadkov. Stara sem 48 let in se mi je pred kratkim na dojki pojavila za koruzno zrno velika trda in na otip boleča bulica od katere pa se bolečina širi pod pazduho
Hvala za vaš odgovor že vnaprej.
S spoštovanjem!