Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje HR Neplodnost – HR FERTILup tablete za veću plodnost

FERTILup tablete za veću plodnost

Poštovani, sa dečkom od travnja radimo na trudnoći ali za sada bezuspješno 🙁 ja već dugo godina imam problem sa policističnim janicima ali mi je ginekologica rekla da to ne bi trebao biti problem. Malo sam o temi neplodnost čitala na netu i u više navrata sam naišla na tablete za veću plodnost FERTILUP. Koje je Vaše mišljenje o tim tabletama jesu one dobre i da li bi mi ih Vi preporučili ?

Ima možda koja cura kakvih iskustva sa tim ili sličnom tabletama?
[attachment=0]forum neplodnost.jpeg[/attachment]

Poštovana,
Prije svakog liječenja neplodnosti treba ipak napraviti pretrage, treba vidjeti da li uopće imate ovulaciju. Ovisno o Vašoj dobi nakon toga se planiraju eventualno dodatne pretrage i liječenje.
Fertil up u Vašem slučaju ne pomaže.
Srdačan pozdrav

Poštovana,
Fertil up tablete su od minimalne pomoći. Smatram da ako ne zanesete u naredna tri mjeseca treba utvrditi imate li ovulacije i plodnost sjemena.
Srdačan pozdrav

Zanima me dali netko ima iskustva s ovim tabletama za muskarce? Prije tjedan dana sam radio spermiogram i broj spermija je uredu ali su jako slabo pokretni pa ako mi netko moze reci jeli ove tablete djeluju i mogu li pomoci?

Ja jih trenutno koristim 4ti dan. O nekim rezultatima i iskustvu nemogu da pricam ali su 2 dana kako me bole jajniki. (Nemam menstruacije od 23.maja). Dali je to vezano za tablete, dali stize menstruacija… ko bi znao 🙂 ali se nekako osecam puna energije. Sve 4 dane sam spavala puno (sa cim obicno imam problema) i probudim se posle duzeg perioda spremna na novi dan …
Nadam se, da se M. Vrati sto prije. Tako i Vama zelim sve dobro. Lep pozdrav

moj muz ima isto s tim problema, al nemamo pojma za te tablete. o cemu se radi?? jel pomazu sto?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close