Najdi forum

A mislte da feromoni delujejo. Baje da dobivaš ful pozornosti od žensk in obratno. A koga poznate k jih uporablja, mogoče kakšne izkušnje?

Pri ženskah ful deluje, če te vidjo banano jest…sploh veliko, ker po tem sklepajo da maš velkega tiča in si IN.

Baje da je dokazano, da se ljudje v glavnem odločamo po videzu s kom bi se najraje parili, feromoni pri ljudeh nimajo take vloge kot trdijo proizvajalci le-teh, tako da ne nasedaj vsaki reklami.

:))) Fajfka, stara! 😉

ne vem… kao naj bi jih zaznavali z enim delom v nosu ceprav so brez vonja.. jaz lahko zatrdim le,da ne maram hoditi z fantom,ki mi ne disi prijetno.. pa ne gre za parfum ali kaj takega.. ok,ce ima dober parfum,je kul.. Bistven je pa tisti NJEGOV vonj…in seveda da je vedno cist. Ce mi nima prijetnega vonja,mi ne bo vsec,tudi ce je vse drugo glede njega idealno.

Ja tle na netu sm mal gledu forume pa pravjo da deluje- naj bi delovalo, kot šest čut. Tud v raziskavah ki so neodvisne poročajo da človek reagira na feromone. Naprimer živali lovijo z njihovo pomočjo.
Sam me zanima če je kdo od vas probu, pa me zanima kako bi punca reagirala če bi zvedla da njen fant uporablja feromone?
Lp, Jurac

Živlo!
Morm vam povedat da sem si kupu feromone in vam povem da stvar deluje.
Tko se mi zdi k kakšni ženski kej rečš da se ful bol reagira.
Kakšno stvar k si prej reku k je kr nos vihala se ji zdej zdi kr kul, pa tko ful več pogledov dobivaš. No ja ne vem a je to sam v moji glavi apak zdi se mi da ta stvar res deluje, tud zgodil se mi je zanč da je ena na postaji kr do mene pršla pa začela nekej nabijat.
Se kr splača čeprav je drago 15 kosov ampak je za 6 mescev, ma pa ena kaplica tak vonj da vohaš še po enem dnevu, tko da sm si dau kr u parfum.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close