Najdi forum

Fenomen Lance Armstrong

Živjo,

glede na to, da je na tem forumu več žensk kot moških, me zanima ali kdo spremlja Tour de France ?

Jaz gledam prenose na Eurosportu in moram reči, da so komentarji odlični.
Bivši irski kolesar Sean Kelly je rekel, da je Armstrong z drugega planeta. In to bo kar držalo. Kar on počne na tej dirki je neverjetno. Ko pogledaš, ko vozita skupaj z Ulrichom, zgleda tako kot da se Ulrich full matra, Lance pa tako z levo nogo švigne mimo njega in ga prešiša. Tip je res fanatik in upam, da bo še tretjič zmagal na Tour-u.

LP,Kaja

Tezko, da ne bo zmagal. Mislim, da je samo se ena gorska etapa, kjer verjetno ne bo odpovedal, potem so pa samo se ravninske, tam je pa itak vse na skupini, ki ga vlece, tako da ga bo tezko se kdo prehitel.
Sploh se mi pa zdi faca. Recimo zadnjic, ko Ullrich ni zvozil ovinka in je padel, ga je Armstrong pocakal. In ga pol spet brez problema premagal 🙂

V predzadnji pa mu je Ulrich tik pred ciljem dal roko in sta družno prišla v cilj. To je pravi šport.

No, Armstrong je se vedno prisel prvi. Ulrich mu je dal roko, ker mu je priznal premoc.

Armstrong je sigurno močnejši, ampak tudi Ulrich ne bo kar tako odnehal. Moram pa priznat, da vedno z užitkom gledam, ko Armstrong potegne in pogleda nazaj, če ga sledi. 🙂

Zdravo,

žal Toura res ne spremljam, sem pa prebrala njegovo knjigo “Ne gre samo za kolo” (nekaj takega) in tip je res fenomenalen, vse česar se loti premaga z (navidezno) neverjetno lahkoto.

Ko prebereš knjigo imaš full dober občutek in mislim da neposredno dobiš tudi voljo za premagovanje ovir……..

Ja, clovek je faca. Imel je raka, pa ga je premagal. Ce ta ni poln pozitivne energije..?

Ojla,

ja res je lep ta sport.Na stotisoce gledalcev na kupu pa brez enega policaja in pretepa.A ni to zakon.
Sicer pa Arstrong je res pravi kavboj.Je ze res, da ga mi ne vidimo kako se mertva kadar trenira in ga vidimo tu na Touru kako z lahkoto to dela.Skoda da Ulrich ima probleme pozimi s svojo tezo, ker sicer bi bil dvoboj se bolj zanimiv.

Lp

V zadnjem Radarju je obsežen članek o Lanceju.

No, pa je zmagal.Saj je bilo popolnoma pričakovano. Tip ima pač ta ksistem treninga, da za šalo pomete s tekmeci. Na zadnjem kronometru je vrtel pedala dosti hitreje kot ostali, pa še je izgledalo, da ga nič ne utrudi.

LP,Kaja

Pozdravljena Nives!
A mi poveš kje si knjigo dobila? Tud sam bi jo zelo rad prebral.Občudujem Armstronga…slava mu!!!

Lep pozdrav!L.

New Report

Close