Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Femoden in Difereline

Femoden in Difereline

Hojla, Althea!
Ja super, čestitam za dve črtici. Bravo!!! Vidiš, imele smo prav. Ta eden, sam samcat in edini je bil PRAVI. Superca! Veš, saj imam jaz že tudi teste doma, in jih vsak dan gledam, zraven pa se prepričujem, da je še prehitro. Malo se bojim, da bom razočarana, ker se tako “igram”. Glede tega, ker si nisem nič vzela časa zase in malo več počivala. Kdaj pa si delala ta test? Danes? To pomeni, da je sedaj 6 ali 7 dan? Ne vem, če se dan ET-ja že šteje. Pa tudi znake imam takšne, kot da bo vsak čas prišla M. in sem že včeraj zvečer malce padla v depresijo.
Drugače pa greva v San Francisco in res upam, da bo super. Pa še z avtom bova malce šla v L.A. pa Las Vegas. Tudi glede zavarovanja mi je zdravnica rekla, da si ga naj uredim, če bi bilo potrebno, tako da še moram iti na ZZZV. Tudi dokumentacijo bom imela zraven, če bi slučajno morala v bolnico. Seveda se mislim maksimalno paziti in ne obremenjevati, glede na to da imam 3 tedne dopusta, mi je vseeno, če bi morala na kakšnem letališču dlje čakati.
Torej pikica je fiksno pri tebi in sem zelo vesela!!!
Lep dan še naprej,
Kiki

Hojla Althea in Kiki jaz sem se pa danes končno vrnila iz bolnica. Sem šla že v petek zvečer ker sem bila ful napeta, kot prava nosečnica, kdo ne ve za kaj gre bi me kar hitro zamenjal. Sem bila vsak dan na infuziji pa spremljali so mi kaj se dogaja s krvjo, dobivala sem tudi inekcije proti zgoščevanju krvi. Danes se mi je zdelo da je že bolje a trebuh je še vedno isti. Ves čas je bila z mano dr. Kovačeva, ki je res super. Dala mi je še 14dni bolniške in če bi bilo slabše se moram vrniti. Čeprav je rekla da bi moralo sedaj biti iz dneva v dan boljše.

Vidim da sta že v nestrpnem pričakovanju. Althea ti si celo test že naredila, ja čestitamo, upam da je res to že tapravi rezultat – se mi zdi malo hitro a vseeno močno stiskam pesti.

Lepo bodita in čuvajta se; Kiki ti pa lepo mirno na potovanju in uživajte.

Lp Lumpi

Hojla Lumpi!
Vidim, da ti je bolje, kar me zelo veseli. Torej je bilo vseeno bolje, da niso naredili ET-ja saj bi se situacija lahko še poslabšala. Sedaj pa moraš res lepo počivati, da boš sveža in pripravljena na eskimčke.
Sem pa žalostna danes, ker me je premamilo in ko sem prišla iz službe sem tudi jaz naredila test vendar je bil -. Glede na to, kot sem že napisala, da imam takšen občutek, kot da bo prišla M. sem čisto na dnu. Pa saj vem, da je še kar zgodaj, ponavadi naredijo test šele 10 – 11 dan ampak ta radovednost. Ah, toliko, da sem se zamorila. Moj dragi mi je lepo rekel, da bo še potrebno par dni počakati in da naj ne delam panike. Ga kar pridno poslušam! 😉
Vidiš Althea, bi bilo bolje, če bi te poslušala in vzdržala do nedelje!! 🙂
Lep večer vama še želim,
Kiki

Hojla Kiki jaz ti tudi svetujem da se pomiri saj si test verjtno delala prezgodaj, malo še vzdrži pol pa kar na delo – držim pesti.

Lp Lumpi

Zdravo, Kiki!

Ne sekiraj se, saj ni rečeno, da ni uspelo. Nekaterim pokaže zelo pozno ali pa sploh ne, pa so noseče. Veliko o tem piše na ringaraja. net, tako da kar mirno, brez panike. Od včeraj se tudi meni vedno bolj dozdeva, kot da bom vsak trenutek dobila M. Čisto isti znaki od napetosti, občasni rahli krči, bolečine v mišicah, razdražljivost,..Jaz bom še naredila en test, ampak nič prej kot enkrat v sredo. Me je zdaj bolj strah, kot zadnjič, če verjameš! Vse, ki so že bile kdaj noseče, pravijo, da so imele ful boleče in napete joškice in da so takoj po tem znaku vedele, da so noseče. Teh znakov pa jaz nimam. Upanje za nas vse ostaja in močno držimo pesti ena za drugo, seveda tudi za Lumpi !!!!

Lep pozdrav obema !:)

Hojla vedve nikar ne obupajta, upanje vedno umre zadnje. Sicer so pa znaki pred menstruaciji enaki nosečnostnim znakom tako da kar pogumno naprej. Dokler ne pride menstruacija se nikar ne sekirajta pa še ko pride to vedno ne pomeni konca.

Lepo se imejta in čuvajta svoje pikice, pa kaj lepega jim povejta, pa malo jih pobožajta, da bodo pol kar hotela ostati z vama in se jim sploh ne bo mudilo proč.

Lp Lumpi

Haj Althea in Lumpi!
Moram reči, da sem zelo vesela, da vaju imam in da si tako dopisujemo. Zdi se mi, da bi že zdavnaj obupala, sedaj pa, ko si tako pišemo, mi je lažje. Enkrat veselje, drugič žalost, vendar vse prebrodiš, ko prebereš vzpodbudne besede.
Priznam, da sem se odločila, da nikakor ne bom obupala in bom vztrajala do konca. In mora uspeti!!! Pikicama sem lepo razložila, da jima ne preostane nič drugega, kot da sta pridni in ostaneta pri meni.
Althea, kot pravi Lumpi ,so pa mogoče to res znaki nosečnosti. Bomo videli, test pa bom zopet naredila v nedeljo, če vzdržim pa v ponedeljek.
Lep večer vama še želim,
si pišemo!
Kiki

New Report

Close