felacija
haj. Mene pa zanima nekaj…
ali držijo vse informacije o tem, da moškim ful paše, če jim ženska liže….testise…pa poskuša najti prostato:-)…skratka, kaj poleg ročnega in ustnega zadovoljevanja si tam spodaj še želite in predvsem kako (to drugo)…koliko časa…v kakšnem razmerju do ostalih stvari…
Hvala:-)
jezus marija :)))))
kok si pa ti bitje staro?
Kaj paše moškim je težko povedati kajti vsem ne paše isto pač odvisno od posameznika. Najbolje je opazovati in takoj boš vedela če tisto kar počneš paše fantu.
Aleksandra, si že slišala, da ni neumnih vprašanj, so le neumni odgovori.
Ti si očitno zelo izkušena, Venera med ženskami in ne vem, zakaj potem ne deliš svojega bogatega znanja, ampak se samo zgražaš. Modra ravno nisi. Odvisna si od forumov, kjer se naslajaš, izkazuješ pa s svojimi odgovori svojo frustracijo (sem malo pobrskala in te našla v mnogih odgovorih, ki vprašujočemu nič ne koristijo)
Veš, takšna vprašanja so vedno aktualna, ni važno, koliko je človek, ki sprašuje, star, in mnogo stvari res ne piše v knjigah oz. ZATO SO, forumi, da pride do neposredne (anonimne) IZMENJAVE IZKUŠENJ NE?
Vem, da je vsak človek drugačen, da se lahko partnerja med seboj pogovorita, pa vseeno so mi vsi nasveti o tem, kako moškim recimo paše draženje prostate, smešni…ne vem, gre za pritiskanje? Kje točno? Pa tudi lizanje, gnetenje mod…ne vem, še noben moški mi ni eksplicitno rekel, da mu je to fajn, da naj to počnem…vsem je važna samo felacija.
Hvala za morebitne odgovore, Sandra, ti pa več ne odgovarjaj, prosim.
na tole res ni kej odgovort, tko da ne bom ne :))
INSERT, se strinjam, kaj hudiča se greš Aleksandra, a ?
Kar nekaj tipov, s katerimi sem bila, je oboževalo prstke v anusu (njihovem, da se razumemo). Če greš s prstom v anus, nežno, lahko nekako indirektno masiraš prostato in to jih vzburja. Je pa res, da jim je o tem, vsaj večini, zelo nerodno govoriti. Poskusi pri svojemu, boš videla, kakšen bo rezultat.
Hkratna masaža prostate in njihovega korenjaka jih popelje v nebesa:-)
Aleksandra moram rečt, da zaradi tvojih “nestrpnih” odgovorov mi ni več do tega, da bi brala ta forum. Brez zamere, ampak ljudje tukaj iščejo pomoč – temu je forum namenjen in kot je insert že reku – neumni so samo odgovori, ne vprašanja. Nalov je “MLADI o spolnosti in drugih aktualnih temah”, tko da mislim, da vprašanje sodi v to kategorijo….Če je kaj mimo, je samo tvoj odgovor. Tvoji nesramni komentarji mi niso prav nič všeč…. Pa brez zamere!
LP, NeJa
no ja, mam pa res veliko veljavo tle očitno. pomoč je to, kako nekomu prst poriniti v rit? prosim te no.
odgovor na tole vprašanje bi gospodična našla lahko v vsakem priročniku o spolnosti, tudi na internetu, ampak čez komot ga ni, a ne. poleg tega mi je pa skrajno neumno posploševanje na temo, kako zdaj vsem moškim paše, da jim ženske nekaj rinejo v rit, koker da so neka primitivna sorta, ki je vsa enaka in funkcionira na enak način.
evo, vidiš neja, vsi mamo nekaj kar nam ni všeč.
“”skratka, kaj poleg ročnega in ustnega zadovoljevanja si tam spodaj še želite in predvsem kako (to drugo)…koliko časa…v kakšnem razmerju do ostalih stvari… “”
tele sploh ni treba komentirat in ne vem kakšen znanstven odgovor je gospodična pričakovala, sploh kar se tiče razmerje med x in y
res no coment
Aleksandra je bla sigurno v šoli tista, ki je nihče ni kaj posebej maral. Tečnoba. S špegli…Imela je kup mozoljev, eno prijatlco, pa kup knjig, ki jih je brala, brala, brala, da zdaj vse ve…v teoriji:-) Praksa bolj šepa, kajne?
Zgražaj se, tako je prav, Aleksandra, zgražaj se nad vsemi nami….ostani na površini, pri zavijanju z očmi.
čist vse si falila, tko k že v osnovi. bolj pišeš, večja tema zeva …
hahaha. kok se kdaj na tem forumu nasmejim 🙂 ej aleksandra, mislem da je no comment –> pač z dvema m-jema. ej insert, ti pa res smešne prbijaš looool 🙂
Pozdravljeni.
Kot prvo… Aleksandra je preprosto komentirala glede na starost posameznikovega vprašanja, kar bi, če vas je ostale motilo, lahko enostavno ignorirali, namesto izvajanja terorja nad njo samo.
Okej, komentar je bil nepotreben, vendar se nanj ni bilo potrebno ozirati. Ne glede na vse, glede na njene komentarje mi ne deluje kot “glupa oseba”, vendar mi delujete pa vsi ostali rahlo primitivni ker iz tega enega komentarja delate dramo.
No da nadaljujemo s tematiko, ki je DEJANSKO v tem forumu pomembna.
Zadovoljevanje partnerja je vsekakor pomemben del zveze. Večina odgovorov na tvoje vprašanje Insert bi bila, da v kolikor ne uporabljaš zob, bo moški zadovoljen.
Ponavadi ta teza drži. Karkoli počneš z usti brez uporabe zob prija.
Za boljšo felacijo, oziroma “fafanje” pa ti priporočam:
1. nujno zadržuj vakuum z usti. (Mislim da je to jasno, vendar vseeno omenjam. Sesanje pomeni sesanje.)
2. Med sesanjem se poigraj z jezikom okoli glavice penisa IN pri vznožju le-te. Po mojem mnenju je najboljša taktika začeti pod glavico in vrtljaje z jezikom do vrha in nazaj).
3. Veselje. (Stokrat povedana, očitna stvar – moški potrebujejo občutek da uživaš v tem, ne glede na to ali res, ali ne… ni važno, vzdihuj in daj jim občutek ugodja).
Potem so pa še druge “fore”.
– lahko začneš z rokami, nadaljuješ s felacijo počasi, ko imaš občutek (slišiš) da je pri koncu pospešiš in mu zagotoviš vrhunec večera
– po celotnem organu mu z jezikom med felacijo lahko lezeš gor in dol med “pavzo” in ga tako preližeš do konca
– del pod glavico, kjer je kožica očitno povezana med obema deloma… del je imenovan frenulum… ta del je pri večini moških zelo občutljiv… Uporabi v svoj prid to informacijo 😉
Zavedam se, da je forum star tri leta, vendar glede na dejstvo, da sem ga pravkar odkrila mislim, da še vedno kdo zaide v to tematiko in upam da mu (ji) bodo te informacije vsaj malo pomagale pri začetku.
Lep pozdrav.
poleg tega…
Stvar posameznika, pogovori se s fantom.
Nekateri imajo radi božanje mod med tem.
Drugi, da med pavzicami ližeš moda.
Tretji, kot je bilo omenjeno – “prst v rit”
…
Stvari so pri vseh različne.
Mislim pa, da če med tem božaš njihovo zadnjico, ne moreš zgrešiti.
😉
PS… Če si do zadnjice grob(a) – paše. Tako pri moških, kot pri ženskah 😉
OMFG Flyway ženska si in si opisala bol al manj vse kar je sploh za napisat.
Dodajam: Obstaja točka, ki nimam pojma kak se ji strokovno reče. in sicer se po domače povedano nahaja med jajci in ritjo. Namreč…ko je tip tak daleč da mu pride se mu krči tista mišica, ki za to pač potrebna in poteka preko tega omenjenega mesta. Ob kr močnejšem pritisku na to točko se začuti neke vrste napetost, ki pripomore k temu, da nekdo med orgazmom bolj uživa. Mislim da je precej podobna zadeva pri ženskah, če se jo drži ali stisne kjerkoli že pač med tem ko ji pride…je pač better 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.