Najdi forum

Probaj ti s tem svojim FDV-jem dobiti kakšno resno službo izven “slovenske kure”.

FDV-jevci lahko izven Slovenije samo ceste pometate, ti pa bluziš nekaj o storitveni dejavnosti in napredku. Napredek s FDV-jem? Daj lepo te prosim.:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, ti imaš res kompleks FDV-ja. V vsako svojo poved vključiš to kratico.
Zaradi FDVja ne bo sijalo sonce, zaradi FDV-ja lahko nekoga kritiziram. Geeez. In kaj ima moje poreklo veze s FDVjem? 🙂 Al’ bila iz Madagaskarja al’ iz Slovenije, tako ali tako sem gn(j)ilo seme, ker sem pač naklonjena FDVju. Živel konstruktivizem. 🙂

lp,
firbec

_________________________________________________________ MTV = Money tolerates violence

In neverjetno, službo s FDV-ja in zaradi (končanega) FDV-ja so dobili številni ljudje, med njimi Dr. Vesna Godina, različni novinarji, najbrž med njimi tudi Gregor Krajc, Janja Koren, ki je doktororirala iz mednarodnih odnosov. To so seveda bolj izjeme kot pravilo.

lp,
firbec

_________________________________________________________ MTV = Money tolerates violence

Firbec! Zdej se pa že umir! A ti povem kje je zaposlenih večina FDV-jevcev………pol jih je v državni upravi……druga polovica pa po raznih inštitutih…….in kakšni so ti inštituti? Taki, ki kar naprej neki raziskujejo (ampak same nepomembne zadeve za cel slovenski narod), in za te namene zapravjo goro davkoplačevalsekga denarja!….Kaj je torej druzga od njih kot to, da sam večajo luknjo v državnem proračunu!!

jao…kot bi drva v gozd nosil.

lp ajs

Ona se za razliko od nas, Slovenceljnov, zaveda kako nevrotičen, zakompleksan, nesposoben, zaostal in omejen narod smo Slovenci. S tem izrazom kaže svoje razumevanje tega in svojo večvrednost ter svetovljanstvo. V smislu, jaz sem bila pa v tujini (ali na FDVju:)))) ) in lahko s kritično distanco pogledam v Slovenijo in podam svoje nepristransko neodvisno mnenje, da ste vsi skupaj vredni en k… Ko boste napredovali iz razvojne stopnje petletnega otroka boste spoznali, da imam prav in se na podlagi mojega videnja prilagodili kot narod in postali taki kot Švicarji ali Angleži, za katere nepristransko lahko trdim, da so največji carji, čeprav dvomim, da se bo to kdaj zgodilo.

no jaz se mam fajn :))))

lp ajs

Kdo je o tem govoril? :))) Lepo, da poskušaš pozabiti, če kakšno takšno blekneš, samo ne pretiravaj. No dobro, da imamo vsaj FDV, ki je ta druga Švica :)), najboljše, da se osamosvojite, ker meni kranjska klobasa pa štruklji čisto pašejo in ne vem zakaj bi morali vsi hamburgerje natepavat. Hehe…a se kdo spomni vesoljske ladje iz Štoparskega vodnika po galaksiji, ki je bila polna frizerjev, oblikovalcev, dizajnerjev, piarov, marketinga. So jih evakuirali, ker bo planet raznelo ali nekaj podobnega. Saj mi pridemo za vami. Res :)))

lp ajs

:)))))))))

Ona trdi, da bi morali FDV-jevce zaposliti v storitvenem sektorju.

Človek ne ve, ob takih izjavah, ali bi jokal, ali se smejal.

Ima prav! Se obnesejo ene par let! Pol pa spet začnejo bluzit!

se ČISTTTTTTTT strinjam s tabo! Lansko leto je na informativnem za sociologijo-kadrovsko smer predavateljca rekla na koncu da je samo 10% moznosti za zaposlitev..in kaj se je zgodilo?to leto ni blo omejitve ..NORMALNO!…Letos spet naval..hallo?!pol pa pravjo da je FDV med najboljsimi..seveda..se NE strinjam!:)

Dajmo že zaključit… FDV je ena najbolj gnilih fakultet v državi. Tako bodo določeni lažje spali in živeli. Vsi, ki poučujejo na fakulteti ter ostali, ki so bili tako obupani, da so se tja vpisali, pa so imbecili.
Vse to seveda po mnenju ajsa in spiderja, ki sta najbolj kredibilna junaka tega portala.

Lepo in zanimivo razpravo o debilnih študentih vam želim.

lp,
firbec

Muffin, ker je FDV političen fax, se omejitve ne razporejajo le po številu vpisanih, temveč tudi glede na volilno oz. nevolilno leto v državi.
Lani so bile parlamentarne volitve, zatorej so bile prve želje vpisanih upoštevane. Omenjeni so bili potem sprejeti na željene smeri.

lp,
firbec

:))

to praviš ti, ne jaz… jebi ga, izgleda, da se bo moral tudi FDV malo prilagodit, ne samo narod :)))))

relax

lp ajs

Krajnc je pravnik 🙂

Godina je izjemna ženska tut kot človk. 🙂

FDV…hehehe…Miša Molk mi pade na pamet… 🙂

Ah Godina… Izjemna ze mogoce, sam da jo moras redno parkrat na teden poslusat je pa too much…

Ce bi bili ti tvoji instituti tako nepomembni za slovenski narod, jih najbrz ne bi blo, kaj mislis? to da se pa tebi zdijo nepomebni je cist druga stvar…

Ma poznam enga direktorja enga tacga inštituta pa vem kakšen je učink pa zakaj so tam….

Pa ne mislt, da sem mu zdej fovš alpa kej tacga. To ne, ker bi najbrž vsak počel isto, če bi bil tam……..vsak rad na lahke način zasluž…tko da bi tud jaz……

Jaz vsaj priznam……a je še kakšen tak junak?

sej js bi tud z veseljem sluzla brez dela:) pa mi ne uspeva, kljub temu da sem s fdvja:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close