Najdi forum

FAT BLOC

Spoštovani Goran, mene pa tudi nekaj zanima. Prebrala sem si večino vaših člankov, zanima pa me sledeče. (Ker ne vem, kje bi dobila bolj pošten odgovor, glede na to da bi zdravnik verjetno odsvetoval).
Imam 165 cm in 65 kg. Ne bi rekla da sem debela, vendar imam “maščevje” okoli pasu, malo močnejše noge (aktivno sem trenirala tek pred 8 leti in mi je sedaj ostal le špeh) in nekoliko celulita. Rada bi shujšala nazaj na 60 kg. Problem pa je v tem, da imam sicer bolj malo volje in premalo spodbujevalnih dejavnikov. Doma imamo Orbitrek, vendar več kot 15 min na njem ne zdržim (porabim cca 250 kalorij). Sedaj sem sklenila, da bom telovadila po vaših napotkih (treninga za noge in 4 minute dnevno).
Zanima pa me tole; ali lahko, glede na to da imam težave z želodcem in imam zdravila za želodec uživam vaš preparat Fatbloc.

P.S.: v bistvu so se mi ti kilogrami nabrali od vseh teh diet proti želodčni bolečinam. Najprej dieta potem pa konec diete in kg so šli gor.

Prosim resnično za pošten odgovor, ker ne gre za kaprico, ampak za moje zdravje.

Lepa hvala, lep pozdrav.

Mini,

Gelede FatBloc kapsul se vseeno raje posvetuj z zdravnikom, zaradi težav z želodcem, ki si jih že imela. Sicer same kapsule ne vplivajo direktno na prebavo, ampak le absorbirajo maščobo in jo izločijo iz prebave. Lahko da ti ne bi povzročale težav, ampak tvoj zdravnik bo najbrž vedel več o tem. Omeni mu da gre za kapusle, ki vsebujejo Chitosan.

Če zmoraš le 15min na orbitreku, ni to nič slabega. Nekje je treba zečeti. Poskusi vsak dan 15min, drug teden povečaš čas na 20 min… in tako naprej… počasi boš zmogla vedno več in ti stvari ti bodo lažje. Vseeno pa je treba kakeršenkoli trening boš izvajala, sčasoma stopnjevati intenzivnost vaj za nadaljni napredek.

Če si včasih že anktivno trenirala tek, si zagotovo morala biti disciplinirana kar se treningov tiče… nekaj od tega ti je zagotovo ostalo zato ne vrži prehitro puške v koruzo.

Lp,
Goran

New Report

Close