Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom fasada in škatlasti napušč Gorenjska

fasada in škatlasti napušč Gorenjska

Zanima me katerega izbrati glede na ceno in kvaliteto?

pozdravljeni
kaj mi lahko situacijo nekoliko bolj opišete (kvadratura,višina, material…), sicer pa ni problema.
lp
suhomontaž[email protected]

Zdravo,koliko imaste pa pribljižno kvadraturo fasade in napušča in vam lahko povem ceno,hvala lep pozdrav!

315 m/2 fasade
100 m/2 napušča
izbiram po ceni ,kvaliteti in referencah
sporočite.

4000E SAMO DELO!!!!!!!!!

pozdravljeni
napušč vam idelam za 1500€

Jst pa ga vam za tisoč evr. narejeno kot je treba,pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!

fasada, si pa patron. naj jaz sedaj ponudim mogoče 500€, pa boš ti 300€. ceno bi lako napisal že
pri prvem odgovoru, jaz osebno z takšno osebo kot si ti nebi sodeloval.
lp

Saj ne rabite sodelovati jaz pa z vami ne da olupite človeka do konca napušči so okoli 10e na kvadrat toliko za informacijo pa lepo nedeljo,pa drugega olupite.

Joj, joj, Silvester fasade, ti si pa tako počen v glavo, da je to že kar za jokat. Pejdi se že zdravit čimprej.

fasade
stabo je to moj zadnji komenar-ceno,ki si jo navedel je komaj za kak strop pri mansardah ne pa za napušč. no ti že veš, ampak ceno nam poštenim knaufarjem tako hinavsko zbijat pa le ni fer.
kar se pa lupljenja tiče pa ni čisto nič drugega kot lezenje v rit, res si en čuden patron, pa iskreno upam, da znajo ljudje take prdce prečitat. hvala za takega “mojstra”. brez lp.

silvo se vrača hehehe tale je pa res BUTAST,silvek a res ne dojameš da te že po ceni vsi prečitamo????????

FRANT PA D.J enkrat me še žalita in bosta videla kaj bo,smrkovca,pa šs tole prepričaj se kdo je tale FASADE jasno pa tudi če bi jst bil te nič ne briga glupan glup peze jasno ti si še riti ne znaš sam ubrisat k ti jo mama,pa še ona ne zna!!!!!!!!!!!!!!!!

D.J BEDAST pa tudi če zastonj delam te nič ne briga TELE BUTASTO,JASNO……………D.J HAHA kak butast nick ,aja saj tko kot si ti,smet.

silvester
ti mulc sporoča, da je letnik 62, pa te sigurno na 100m scat pelje. nimam več besed zate.

Ti mene scat pelješ ali kaj star ata,pa sploh veš kaj je fasada,knauf itd,siromaček pojdi spat risanke je že konec,pa star si že pa utrujen……………pojma v pojmu nimaš goljuf obžrten

Pa še tole lahko se dokažeš pa da vidim tvoje delo ne pa sam lajat pa kradit jebemti boga jasno in ne tež mater ti.

No pa tolk sm ze mislu, da bom kle gor dobu ksnga majstra k bi mi fasado popedenov, pa vidm da se sam kregate med sabo… no se vsen 040300609, pa da slism vase ponudbe…

Za izdelavo fasade me lahko kontaktirate na tel 041/608-709 ali mail [email protected]

New Report

Close