Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Farmasi d.o.o. ima kdo izkušnje s tem podjetjem?

Farmasi d.o.o. ima kdo izkušnje s tem podjetjem?

Živjo. Odprla novo temo, ker je za to podjetje še ni. Zanima me , če ima kdo kakšne izkušnje s to firmo? Naj bi imeli kataloško prodajo neke turške kozmetike? In me zanima, če jo je že katera preizkusila???

Jaz sem preizkusila nekaj izdelkov. Imam maskaro, šampon za lase in komplet izdelkov za nego obraza z eteričnim oljem čajevca…z vsemi izdelki sem zadovoljna. Naračam pa trenutno le zase, morda bom začela tudi s kataloško prodajo…bom še vidla 🙂 Izdelke naračaš v spletni trgovini, lahko pa tudi prodajaš prek kataloga če hočeš, ni pa nujno 🙂

Jaz sem jih letos spoznala. Začela sem z uporabo izdelkov kot so zobna pasta, šampon, gel za tuširanje, puder,… No zdaj se pa ukvarjam z včlanjevanjem (ki je brezplačno) in prodajo izdelkov.
Priznam, da se kar nekaj € nabere. Pa imam za moje lepe razvade (frizer, manikura, kak kos oblačila).
Meni so izdelki super, saj so na naravni bazi in kar je še najbolj pomembno, ne testirajo na živalih.

No, toliko z moje strani

Za kak info pa lahko na [email protected] (v zadevo napišite FARMASI)

Lep pozdrav,

Sanja

New Report

Close